Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

În urmă cu șase ani, imaginile în care artista Alexandra Stan este surprinsă cu ochiul vânăt şi cu urme de violenţă pe corp au şocat întreaga țară.

Atunci, cântăreaţa explica cum Marcel Prodan, managerul care îi era şi iubit, a agresat-o fizic în urma unei discuţii aprinse care a început în maşină.

Nu era prima dată când încerca să o intimideze cu gesturi agresive. Recent, solista a povestit cum a reuşit să treacă pesta trauma care a marcat-o.

Campania Femeia ca o pradă, demarată de Pro TV, a prezentat pe larg povestea Alexandrei Stan.

Cum a trecut Alexandra Stan peste agresiunile suferite în urmă cu 6 ani?

„Am făcut foarte multă terapie după şi mi-am dat seama că fiecare om are motivele lui când ajunge în situaţii de genul acesta.

Adică am înţeles că şi eu am avut, nu vină, dar partea mea de responsabilitate. Am ajuns atât de departe, în punctul în care el să mă jignească.

Nu era prima oară, mă mai împinsese odată”, a început artista mărturisirile, potrivit Click!.

„A început să mă înjure şi să dea în mine, să se ducă spre Valu, spre părinţii mei, şi să mă lase în câmp acolo, ştiţi s-a rupt filmul.

Țin minte doar că eram ca un câine din ăla bătut şi am încercat să fug. Cred că avea 80 la oră şi am tras de volan, am încercat să trag frâna de mână. Am vrut să cobor din maşină pentru că eram deja plină de sânge.

Eram în dreapta şi tot îmi dădea cu pumnul. A oprit el maşina, am coborât şi am alergat pe mijlocul străzii.”

Cum a scăpat din mâinile agresorului ei?

Norocul meu cel mai mare a fost că a trecut o maşină de poliţie şi m-a văzut că eram disperată şi Marcel a întors pe linia continuă.

A venit şi el în spatele poliţiei şi atunci şi-a dat seama ce a făcut şi a încercat să mă împace, „hai gata, calmează-te”.

Nu aveam cum să mă calmez şi îmi era frică să mă urc cu el în maşină şi zicea „că e ok, ne descurcăm”.

Și poliţistul i-a zis „cum adică e ok?, fata asta e plină de sânge, cum e ok?” Şi m-am dus cu poliţia, m-au dus la spital la Urgenţe. Au încercat să mă convingă să nu fac nimic public”, a mai spus artista.

Solista a explicat că în familie nu a avut parte de episoade de agresiune, tatăl ei fiind un părinte extrem de protector.

Marcel Prodan nu a vorbit cu presa despre cele întâmplate. Declaraţii a dat doar în sala de judecată.

Au fost acuzaţii de şantaj, de înşelăciune, de tâlhărie şi de vătămare corporală,pentru care a primit şapte luni cu suspendare.

Foto: Instagram, Libertatea.ro

Citește și:

Nicoleta Luciu, schimbare de look inedită. Nicio vedetă nu a mai apelat până acum la acest tip de transformare

Ilinca Vandici, despre postura femeii înșelate și depresia postnatală, pe Youtube: „Sunt lucruri care mi s-au întâmplat'

Meghan Markle, apariție de excepție la nunta unei prietene! Rochia Valentino costă nu mai puțin de 8900 de lire!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete