Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat 22 de ani de mariaj! Actrița a spus care este secretul longevității relației lor

Adriana Trandafir (63 de ani) și soțul ei au aniversat anul acesta 22 de ani de mariaj. Perechea s-a aniversat în direct, la Cool Summer Night de la Antena Stars.

Adriana Trandafir și soțul ei au aniversat 22 de ani de mariaj! Actrița a spus care este secretul longevității relației lor

În cadrul aceleiași emisiuni, actrița a mărturisit care crede ea că este secretul longevității mariajului ei.

„Nu există niciun secret. Poate longevitatea e direct proporțională cu înțelepciunea și cu experiențele acumulate, trăite împreună.

Faptul că nu avem aceeași meserie este foarte important pentru că este foarte dificil să ai un om lângă tine care nu face parte din lumea asta, să te înțeleagă. (…)

Suntem înțelepți odată cu vârstă și e important să te mai ierți și pe tine, nu numai pe alții”, a spus actrița, potrivit Spynews.

Adriana Trandafir se mândrește cu doi copii inteligenți și talentați. Niciunul dintre ei nu a ales, însă, să-i calce pe urme.

Fiul ei, Ștefan, este avocat și predă în domeniu, în timp ce fiica sa, Maria Speranța, este studentă la Marketing în Olanda.

A pierdut custodia fiului ei pentru că era … actriță

La divorțul de soțul ei, judecătorul a decis să încredințeze fiul fostei perechi tatălui său, pe motiv că Adriana este actriță.

„Nu actrița Adriana Trandafir a pierdut copilul, ci mama Adriana Trandafir. Meseria nu avea nicio legătură.

(…)

Acum, dacă mă întrebi, nici nu știi ce să mai crezi despre justiția de pe Pământ, sunt sigură că cea din Cer mi-a dat dreptate mie.

A fost un lucru care face parte din viața mea, din trăirile mele, din suferințele și disperările mele.

Sunt fericită că relația mea cu Ștefan este foarte bună și este un avocat de care sunt mândră. Îl iubesc necondiționat”, a mărturisit Adriana Trandafir în trecut, pentru VIVA!.

Foto: Facebook

Citește și:

Leticia Calderon a trăit drama unei femei greu încercate de soartă. Viața „Esmeraldei”, demnă de o telenovelă

Ce surpriză! Ce titlu ar putea primi Kate Middleton după retragerea reginei Elisabeta a II-a?

16 ani de la decesul regretatului artist Dan Spătaru! Unica sa nepoată i-a moștenit talentul!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete