Ghicește în ce oraș împodobește Fuego bradul, anul acesta

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Se fac glume și se spun bancuri pe seama lui, este ridiculizat de cele mai multe ori, însă proverbul „Câinii latră, caravana trece' i se potrivește perfect lui Fuego. 

Ghicește în ce oraș împodobește Fuego bradul, anul acesta

Idolul doamnelor trecute de prima și a doua tinerețe, Paul Surugiu – pe numele său real – continuă să umple săli de spectacol atât în țară cât și prin… vecini, mai ales în Republica Moldova, unde este extrem de iubit. Poate că exact acest succes, pe care și-l menține de ani buni la cote ridicate, face ca el să fie subiectul ironiilor unora dintre mai tinerii săi colegi de breaslă. Deși Fuego este un artist efervescent, care compune muzică și versuri, care cântă și susține concerte într-un ritm amețitor și care primește Discuri de Aur pentru numere impresionante de albume vândute, pare că tot nu reușește să îi satisfacă pe fanii lui. În sensul că aceștia își doresc și mai multe concerte, și mai multe albume, artistul fiind permanent solicitat în aproape toate colțurile țării de cei care îi apreciază muzica și stilul personal.

Din păcate el are și alte obligații contractuale, cum ar fi emisiunea „Drag de România mea' pe care o realizează la TVR2 și care a ajuns la cel de-al treilea sezon. Și, cu toate acestea, Paul și-a aranjat agenda așa încât aproape toată luna decembrie să se afle în turneu prin țară. De 13 ani, artistul „le face concurență' lui Ștefan Bănică Jr. sau Ștefan Hruscă, organizând în luna sărbătorilor de iarnă propriul turneu de colinde fiind solictat să țină în fiecare zi câte unul, iar într-o zi chiar două, în două orașe diferite. Fie și numai pentru efortul său atât de mare, poate că ironiile la adresa lui ar trebui să se mai domolească.

În acest an el a ales să își petreacă Ajunul Crăciunului alături de publicul din Iași, iar ziua de Crăciun, tocmai în Botoșani. Și în caz că te întrebai câți ani are artistul cu chipul de copil, ei bine pe 23 august anul acesta, Paul Surugiu a împlinit… 43 de ani.

Foto: Libertatea

Citește și:

Angelina Jolie, din ce în ce mai îndrăzneață după divorțul de Brad Pitt. A pozat goală pentru coperta unei reviste!

Cât au costat ținutele lui Meghan Markle din turneul regal din Africa de Sud?

Barack și Michelle Obama au aniversat 27 de ani de căsnicie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete