Cum a reușit Amalia Năstase să slăbească 12 kilograme într-o lună? Uite ce mănâncă la fiecare masă

Cum a reușit Amalia Năstase să slăbească 12 kilograme

Foarte mulți ani s-a chinuit să scape de kilogramele în plus, însă fără succes, de foarte multe ori fiind descurajată de cei din jur. Acum, Amalia Năstase este mai hotărâtă ca niciodată să obțină silueta pe care o avea în urmă cu mai mulți ani, motiv pentru care a început, cu ajutorul specialiștilor, dieta oloproteică. 

În urmă cu o lună anunța pe toată lumea că va începe o dietă prin care va renunța la carbohidrați, iar rezultatele sunt deja vizibile. După o lună de regim, Amalia Năstase a slăbit 12 kilograme, dar lupta ei nu se oprește aici. Vedeta își dorește să slăbească încă 20 de kilograme și a dezvăluit cum arată dieta pe care o ține în prezent, oferind detalii despre preparatele pe care le consumă la fiecare masă.

Cum a reușit Amalia Năstase să slăbească 12 kilograme într-o lună? Uite ce mănâncă la fiecare masă

Amalia Năstase a trecut peste faza de atac în care regimul a fost mult mai drastic, iar acum, vedeta a primit din partea medicului un alt plan alimentar pentru a scăpa de kilogramele rămase.

“Am slăbit 12 kilograme, dar mai am, nu sunt nici măcar pe la jumătate. Am trecut la o dietă mai ușoară decât cea pe care am ținut-o. Mie mi se pare că mănânc prea mult, doctorul mi-a spus că trebuie să mănânc tot ce mi-a spus el, dar mie mi se pare că mănânc prea mult. Nu știu dacă o să mai slăbesc 12 kilograme într-o lună, dar sigur mai am 20 de slăbit. Dimineața mănânc 50 g de prosciutto cu un biscuite de ovăz, după am un măr ca snack, ceea ce este viață pentru că eu o lună de zile nu am pus gura pe nimic altceva decât praf de proteine, carne și pește. Când am mâncat primul măr parcă am mâncat ambrozie. La prânz mănânc 80 g de carne cu 200 g de salată, adică trebuie să ai grijă, ți le măsori o dată și apoi îți dai seama care e cantitatea, nu stai în fiecare zi să măsori. Eu nu mănânc carne de pui pentru că e cam greu să găsești carne de pui fără tot felul de chestii și atunci mănânc de vită, de vițel, chiar și de porc, orice pește, fructe de mare (…). Dimineața beau o cafea cu unt de cocos, fără zahăr, poți să pui îndulcitor de ștevie și ce face untul de cocos este că pornește arderile cumva, e o grăsime bună. La cină mănânc ton la conservă, cu 2 biscuiți de ovăz sau am voie și ou, am voie și somon afumat și 200g de legume pe care, câteodată, nu le mai mănânc pentru că m-am săturat din ce am mâncat.”, a spus Amalia Năstase în emisiunea “Vorbește lumea”.

Cu toate că i s-a recomandat fie să apeleze la operația de micșorare a stomacului, fie să se obișnuiască cu ideea că silueta ei nu va mai arăta niciodată așa cum își dorește, Amalia Năstase a început dieta oloproteică și se pare că rezultatele nu au întârziat să apară. În plus, pentru ca pielea să nu aibă de suferit în tot acest proces de slăbire, vedeta completează regimul alimentar cu diferite tratamente corporale care să păstreze elasticitatea pielii.

Foto: facebook, instagram

Citește și:

CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul doi: Este cea mai tare experiență și avem…'

Indiciile care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend

Gabriela Firea va dona timp de trei luni 10% din salariul său pentru refacerea Catedralei Notre-Dame

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete