CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul doi: “Este cea mai tare experiență și avem…”

După o cursă infernală care s-a terminat în mijlocul nopții, CRBL și Oase au reușit să ducă la capăt cea mai grea misiune, au ajuns primii în locul unde îi aștepta Gina Pistol și astfel au fost declarați marii câștigători ai emisiunii Asia Express, sezonul doi.

CRBL și Oase, câștigătorii Asia Express, sezonul doi

Timp de 2 luni au trecut prin multe aventuri, au făcut lucruri pe care nu și-au imaginat niciodată că le-ar putea face, iar la final, tot efortul lor a fost răsplătit. CRBL și Oase sunt câștigătorii Asia Express, sezonul 2 și au plecat acasă cu 30.000 de euro. Aceștia au reușit să ajungă primii la Gina Pistol, iar la scurt timp după ce ei au fost declarați câștigători, la locul întâlnirii și-au făcut apariția Ruby și Robert, echipa clasată pe locul doi.

Imediat după ce au aflat vestea cea mare, CRBL și Oase nu și-au mai putut stăpâni emoțiile, au cântat, au dansat și s-au bucurat alături de Cocuța și Bogdan Boantă, echipa de pe locul 3.

“Mie nu mi-a venit să cred că este real ce se întâmplă și abia atunci când Gina s-a apropiat bucuroasă, cu lacrimi în ochi, abia atunci am realizat că, într-adevăr, cei mai buni prieteni, cea mai tare echipă de la Asia Express câștigă acest sezon. Este cea mai tare experiență și avem mulți ani de acum înainte să povestim despre această experiență tuturor pentru că este o experiență incredibilă.”, a spus CRBL, imediat după ce Gina le-a dat vestea cea mare.

Deși au reușit să ajungă la locul de întâlnire și să îndeplinească toate misiunile, Ruby și Robert au ratat locul 1 la o distanță de doar câteva minute. Cei doi au fost vizibil dezamăgiți, având în vedere că au fost foarte aproape să câștige marele premiu, iar Ruby a izbucnit în lacrimi.

“Ar fi fost frumos să terminăm toată aventura asta pe locul 1, dar faptul că am ajuns pe locul 2 nu schimbă cu absolut nimic ceea ce am trăit noi aici și toți oamenii drăguți care ne-au ajutat în tot timpul ăsta. E drăguț oricum ar fi, eu plâng acum pentru că am multe emoții care s-au strâns în tot timpul ăsta, dar sunt fericită că am mers până la capăt împreună, că a fost frumos și că am jucat cum am știut noi mai bine. Nu simt că ar fi fost ceva ce am fi putut face mai mult. Am tras cât am putut de fiecare dată.”, a spus Ruby.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii.

Foto: facebook

Citește și:

Indiciile care arată că Meghan Markle ar putea naște în acest weekend

Ce mesaj a transmis Rona Hartner înainte de operație

Cine este bărbatul care va dona 100 de milioane de euro pentru reconstruirea catedralei Notre-Dame?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete