Cum a reacționat Smiley când fanii l-au acuzat că nu își spală părul

Smiley, pe numele său real Andrei Tiberiu Maria, a fost, în ultimele zile, protagonistul unei dispute pe rețelele de socializare. Fanii lui s-au împărțit în două tabere: tabăra celor care susțin că îl prinde mai bine părul lung și tabăra celor care sunt de părere că îi stătea mai bine cu părul scurt.

Cei care susțin că îl avantaja mai mult tunsoarea scurtă sunt aceiași care sunt de părere că părul lui lung are un aspect neîngrijit. Artistul, însă, nu pare să se fi supărat de remarca fanilor, dimpotrivă, aceasta pare să-l amuze. Drept urmare, Smiley le-a și răspuns acuzațiilor: „Ieri am postat o fotografie actuală și am primit peste 1.700 comentarii. Cel mai votat dintre ele e cu o poză în care aveam părul scurt, ? iar asta spune multe și despre restul: „ești bine și așa, dar fă ceva să placă la toată lumea'.  N-o să fac asta pentru că mă distrează să văd cum vă distrați, așa că vă dau material de comentat. P.S.: am și evidențiat, cu săgeată, special pentru cei care-mi scriu că arăt neîngrijit', a spus Smiley.

Reacția artistului i-a amuzat pe fani, unii dintre ei spunând că au intrat pe pagina lui special să vadă comentariile.

Eu am venit doar sa citesc comentariile 💗”
“si eu! 😁”
“Idem 😂😂😂😂

Cum a reacționat Smiley când fanii l-au acuzat că nu își spală părul. Comentariile artistului fac deliciul celor care-l urmăresc

Pentru că lui Smiley îi place să-și țină fanii aproape, interacționează frecvent cu ei și le răspunde la comentarii. Celor trei utilizatori care au spus că au venit doar să vadă comentariile, artistul le-a răspunseu: “Si eu sunt aici de la inceput tot pt asta :))
“Esti un fain mă omule! Cu părul scurt si fără barbă ne e dor sa te vedem te pup seară faină”
“eu citesc comentariile,dar și comentez pentru că-mi place Smiley chiar și cu părul lung…Ești un om pe care-l admir pt talent și pentru tot ceea ce faci în televiziune și pe scenă…bravo ție….mesaj pentru contracomentatori:nici mie nu-mi place de voi ….”
Comentariile fanilor sunt “sparte” din loc în loc de comentariile artistului. La un moment dat, acesta a simțit nevoia să glumească, spunând “pun una si cu parul de pe piept 😂“.
Citeste si
Sursa foto: facebook Smiley
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro