Mirela Vaida a născut. A făcut anunțul chiar din sala de nașteri

Mirela Vaida a născut

Mirela Vaida a născut azi, la o maternitate privată. Este cel de-al treilea copil al cuplului Mirela și Alexandru Vaida. Micuțul se numește Tudor Ștefan și a avut la naștere 3,500 kg. 

Proaspăta mămică nu a mai avut răbdare să ajungă în rezervă și să facă anunțul. Și-a anunțat fanii chiar din sala de nașteri.

Vedeta în vârstă de 37 de ani a optat și de această dată pentru nașterea naturală. Mirela a anunțat că a avut un travaliu ușor și scurt, de doar o oră și jumătate.

Mirela Vaida a născut natural

La cât l-am amenințat că îl scot forțat dacă nu vine singur, Tudor Ștefan a sosit pe lume azi, 10 aprilie, ora 10!!! Un băiețel tare luminos, care s-a născut repede și ușor, după doar 1 ora jumătate de travaliu! Cântărește 3500 g, are 51 cm și a primit notă 10 la naștere, ca și mami! Vă scriu chiar din sala de nașteri, dar mă opresc direct în sala de mese, că nu văd pe unde nasc de foame!! Va mulțumim din suflet pentru toate gândurile bune!! Vă îmbrățișăm! Vaida & Co“, a scris vedeta imediat ce a născut.

Mirela a fost foarte activă pe toată durata sarcinii. La sfârșitul lunii ianuarie, celebra prezentatoare a zburat la Iaşi pentru a participa la Eurovision.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete