Cum a reacționat mama lui Dani Oțil când a aflat că prezentatorul se căsătorește?

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu

După un an de relație, prezentatorul de televiziune Dani Oțil (39 de ani) și iubita lui, modelul Gabriela Prisăcariu (27 de ani), s-au logodit.

Cererea în căsătorie a avut loc în Mexic, de sărbători, în timpul vacanței petrecute de pereche acolo.

La scurt timp, modelul a publicat imaginea cu inelul de logodnă pe contul său personal de Instagram.

Cum a reacționat mama lui Dani Oțil când a aflat că prezentatorul se căsătorește?

Potrivit Click!, cea mai bucuroasă ar fi mama prezentatorului TV. Aceasta dorindu-și de ceva timp ca fiul ei să se căsătorească.

„A plâns mama când i-am zis, dar nu ştiu dacă a plâns de bucurie sau de … Am pus inelul la cală.

Nu am simţit să-l dau când am ajuns. Era marea urâtă şi eu visam să-l dau la o mare albastră.

După aceea am mai vrut într-un loc, dar a venit nota mult şi m-a scos din stare. Am vrut să-l bat pe mexicanul acela.

Păi dai inelul în aceeaşi zi când îl baţi pe ospătar? Nu! După aceea m-am dus pe o plajă mai ieftină”, a mărturisit Dani Oţil, potrivit OK! Magazine.

Anul trecut, în data de 8 Martie, mama lui Dani mărturisea: „Poate Dani îmi face un cadou de 8 Martie viitor și se însoară”.

„Este posibil chiar anul acesta să facă nunta”

Așadar, dorința acesteia s-a împlinit (parțial). „Dani a vorbit cu Gabriela și despre căsătorie și este posibil chiar anul acesta să facă nunta”, ar fi mărturisit surse din jurul celor doi, pentru publicația online Click!.

Dani și Gabriela s-ar putea căsători chiar anul acesta, asta dacă planurile vor decurge suficient de lin și rapid.

Cuplul s-a bucurat de o binemeritată vacanță atât în Miami, cât și în Mexic, în ultima dintre destinații având loc frumosul moment.

Prezentatorul emisiunii matinale Neața cu Răzvan și Dani, difuzată de postul de televiziune Antena 1, și iubita lui formează un cuplu de puțin peste un an.

 „Îmi doresc copii în primul rând”

Anul trecut, într-un interviu oferit jurnalistei Cristina Stănciulescu, întrebat dacă își dorește o familie, Dani a mărturisit:

„Da. Îmi doresc copii în primul rând. Chiar îmi doresc.” În continuarea aceluiași interviu, întrebat ce a înțeles până acum despre femei, Dani a mai spus:

„Am înțeles că nu ar trebui să-mi bat capul să le înțeleg. Stand up-urile noastre de la emisiune, care par doar haioase, prind atât de bine pentru că noi depictăm atât de bine relația dintre bărbat și femeie.

Eu știu să reproduc atitudinea femeii, dar nu neapărat să o înțeleg sau contracarez. Oamenii râd, poveștile care animă și bărbații și femeile provin cam din aceleași contexte”.

Foto: Instagram

Citește și:

Tatăl lui Meghan Markle ar putea depune mărturie în instanță împotriva ei! Despre ce este vorba?

Cristina Mihaela Dorobanțu deține un inel identic cu cel al prințesei Diana! Meghan Markle a purtat bijuteria la petrecerea nunții sale cu prințul Harry

Intervenția la care Dana Săvuică a apelat înainte de a pleca în vacanță în Brazilia! Acolo își va petrece aniversarea de 50 de ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete