Cum a reacționat iubita lui Selly când el i-a propus să-și facă cont pe Onlyfans: „Ar fi 25.000 de dolari pe lună”

Selly i-a făcut o glumă iubitei luni în cel mai recent vlog pe care l-a postat pe Youtube. Influencerul i-a propus Smarandei Știrbu să-și facă un cont de Onlyfans, platforma cu conținut pentru adulți, pentru a face bani. Tânăra nu a acceptat, iar el, în final, i-a zis că e o glumă.

Selly: „Te pup, iubire! Ce faci? Poți vorbi un pic? Fii atentă! Eram cu un plan în față de bani pe anul ăsta și mă tot gândeam cum să facem mai mulți bani că nu găsesc nicio variantă și mi-a venit o idee. Știu că tu ai fi în general împotrivă, dar o să îți explic eu de ce ar funcționa foarte bine. Cum ar fi să îți faci un cont de Onlyfans?

Smaranda: Sper că glumești…

Selly: Eu am și studiat foarte mult piața, ideea e că nu e vorba de… nu e chestia să te dezbraci, că nu asta e chestia. Poți să faci poze doar îmbrăcată.

Smaranda: Hai, mă, mă lași. Fă-ți tu, de ce nu îți faci tu?

Selly: Păi, nu plătește lumea să mă vadă pe mine dezbrăcat! Nici îmbrăcat! Fii atentă! Tu imaginează-ți așa: dacă punem, ia-o cât mai pesimist posibil. Dacă punem cel mai mic preț posibil, de 5 dolari, da, și cel mai mic număr de oameni posibili, 5.000 de oameni sunt 25.000 de dolari pe lună. Și nici nu trebuie să te dezbraci. Poze la picioare…

Smaranda: Și banii tăi unde sunt? Selly: Păi, împărțim frățește, eu te ajut cu marketingul, îți fac poze, facem o chestie împreună.

Smaranda: Eu cred că te-ai țăcănit rău. Adică cum ți-a venit ideea asta? Adică din tot ce se poate face, din toate afacerile posibile asta ți-a venit ție în cap acum?

Selly: Mi s-a părut o chestie care e păcat să rămână neabordată. Este simplă, este eficientă și este momentul perfect…

Smaranda: Oricum nu.

Selly: Ești conștientă că eu glumeam, nu?

Smaranda: Nu știam că filmezi, dar îmi imaginam că e o glumă. Imaginea mea, ca imaginea mea, dar a ta? Că sunt iubita ta!', a fost discuția dintre cei doi, postată pe Youtube-ul lui, unde are peste 3 milioane de abonați.

selly-si-iubita-lui-onlyfans-4SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Selly și Smaranda Știrbu sunt împreună de 4 ani, ei locuiesc împreună în București.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete