Vica Blochina îl vede pe Cristi Borcea ca fiind bărbatul perfect: „E un bun plătitor”

Vica Blochina și-a dorit întotdeauna să aibă relații cu bărbați care o duc bine financiar. Fosta amantă a lui Victor Pițurcă este de părere că soțul Valentinei Pelinel, Cristi Borcea, este bărbatul perfect.

Invitată în weekend la Kanal D, în emisiunea lui Teo Trandafir, Vica Blochina a spus că bărbatul perfect este chiar Cristi Borcea. Fosta balerină a explicat de ce ea este de această părere.

„Borcea! Este cel mai plătitor din ce am citit eu în presă. Bărbatul asta trebuie să facă, despre ce vorbim? Dacă nu te iubește, nici nu bagă mâna în buzunar. Cum să te facă fericită unul care nu… Eu glumesc foarte mult, dar printre glumele astea este și mult adevăr. Un bărbat care nu poate să-și ofere o viață decentă lui, el nu poate să fie fericit și nu te poate face fericită, pentru că el e stresat că nu produce. Cum te poate fericită dacă el cu el nu este bine? Un bărbat care nu produce este un bărbat nefericit.'

vica-blochina-11SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Vica Blochina a fost amanta lui Victor Pițurcă 16 ani

Vedeta i-a fost amantă fostului antrenor timp de 16 ani. „Nu îmi place să mai vorbesc despre povestea asta pentru că mă răscolește foarte mult. Știu că această poveste mi-a deviat viața cumva. Puteam să să am o viață cu totul altfel. Eu eram un alt om dacă nu îl cunoșteam pe el. Cred că ar fi fost foarte bine fără el. Cred că Dumnezeu a vrut să se nască acest copil între noi doi, pentru că eu consider că copiii vin când vrea Dumnezeu.

Cred că asta a fost karma mea, să fac un copil cu un bărbat însurat, care eu, până atunci, până să îl cunosc pe el, judecam pe toate prietenele mele care aveau relații cu bărbați însurați. Eu eram foarte frumoasă, foarte haioasă, foarte deșteaptă, aveam toate calitățile', a mărturisit vedeta.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete