Cum a fost la Gala Femeia Anului 2012

Vezi pozele

Organizat de revista Avantaje impreuna cu Avon, Gala Femeia Anului 2012 s-a aflat la cea de-a cincisprezecea editie.

Gala a fost deschisa de Cristina Stanciulescu, Publisher Ringier, Divizia Glossy Magazines, care a vorbit despre traditia acestui eveniment.

A urmat un moment artistic oferit de actorii Dana Cavaleru si Richard Bovnoczki, membri ai Companiei „Passepartout Dan Puric' si protagonistii spectacolului independent „Contraste', un spectacol de pantomima laureat la multe festivaluri internationale.

Ceremonia de decernare a premiilor a fost moderata de Irina Pacurariu, iar premierea fiecareia dintre castigatoare a fost precedata de un filmulet cu prezentarea acesteia.

Anul acesta, au fost decernate 12 premii de excelenta, la 10 categorii: Promovarea si Apararea Drepturilor Copilului, Promovarea si Apararea Drepturilor Femeii, Ambasador al Artei Românesti peste Hotare, Implicare si Responsabilitate Sociala, Apararea si Promovarea Valorilor Familiei, Apararea si Promovarea Drepturilor Categoriilor Defavorizate, Stiinta, Initiativa in Sprijinul Semenilor si Proiecte de Advocacy si Prevenirea Violentei asupra Femeilor.

Invitatii au fost serviti cu diverse preparate din fructe exotice, carne si branzeturi, dar si cocktailuri.

Vedete la Gala Femeia Anului 2012

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri