Cu ce se ocupă acum Emil Mitrache, Americanu’ din „La Bloc”. A fost și taximetrist, broker și a avut și o pizzerie în București

Emil Mitrache sau Americanu e cunoscut publicului larg datorită rolului său din serialul „La Bloc'. După proiectul de mare succes, el nu a renunțat la actorie. Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, acesta a dezvăluit cu ce se ocupă în prezent.

Emil Mitrache are acum 57 de ani. După ce a jucat în serialul „La Bloc', care e difuzat și acum pe Pro Cinema, actorul a încercat mai multe meserii. A fost broker, a avut o pizzerie, a fost și taximetrist. De ceva vreme, el cochetează cu teatrul, dar e și ghid turistic.

„Sunt bine, joc. Dacă mă întreba cineva ce o să faci pe la vârsta de… la schimbarea de prefix, nu mă vedeam. Mă bucur că joc și pentru copii pentru că am și trupă de tineri care sunt foarte talentați pentru că joc într-o variantă de „Frozen'. Sunt tineri care vin din spate și sunt foarte talentați, chiar mă bucură chestia asta', a spus Emil Mitrache în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV.

emil-mitrache-americanu-la-bloc-3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Despre meseria de ghid turistic, acesta are numai cuvinte frumoase, spune că începe să fie din ce în ce mai căutat de turiștii străini care vizitează România. „Cel mai vizitat drum este Peleș-Bran-Brașov și stau cu orele pe Valea Prahovei. Turiștii nu înțeleg. Sunt atâtea locuri, dar dacă ei vin setați că se uită pe internet și văd Dracula…', a mai povestit Americanu.

Cum se înțelege cu foștii colegi din „La Bloc'

În emisiunea lui Cătălin Măruță, Emil Mitrache a fost întrebat și despre colegii lui din „La Bloc'. A dezvăluit ce face Tudor Filimon, care a jucat rolul lui nea Popa. Se zvonise că a murit, dar el dezminte totul.

„Tudorel Filimon, nea Popa, e sănătos, încă joacă. 1. Deci nu a murit nea Popa, și nici Mihai Coadă nu s-a călugărit, ca să fim înțeleși. Fetele sunt mame, la rândul lor, toate', a dezvăluit Americanu despre colegii din „La Bloc', conform libertatea.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete