După ce a devenit tatăl a două fetițe, Vladimir Drăghia vrea să adopte un copil: „Probabil se va întâmpla”

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au împreună două fetițe, pe Zora și pe Alegra, care a venit pe lume în septembrie 2022. Acum, actorul a anunțat că el și soția se gândesc ca peste ceva vreme să adopte un copil.

Vladimir Drăghia recunoaște că lui și soției nu le este ușor cu doi copii, însă el petrece acum mai mult timp cu fiica cea mare, iar soția cu Alegra Nova, care are deja șase luni. „Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează.

Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine', a explicat Vladimir Drăghia într-un interviu pentru unica.ro.

vladimir-draghia-adopta-copil-5SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil'

Pentru aceeași sursă, el a mai recunoscut că se gândește ca peste câțiva ani de zile să adopte un copil. Nu sunt complet hotărâți, însă au acest gând. „Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra.

Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla', a mai declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru s-au căsătorit în 2018, al un an de când prima lor fiică a venit pe lume.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete