Cu ce s-ar ocupa Teo Trandafir dacă ar renunța definitiv la televiziune? „Am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine”

Într-un interviu pentru okmagazine.ro, Teo Trandafir a vorbit despre mutarea emisiunii sale, „Teo Show', din cursul săptămânii, în weekend. Muncește la fel de mult la Kanal D, chiar dacă nu mai apare pe post live, emisiunea de acum fiind înregistrată.

„Schimbarea nu e neapărat mare, pentru că noi tragem în regim de live – deci nu ne oprim, filmăm şnur. Problema e schimbarea de ritm. Pentru că eu aveam înainte posibilitatea să mă întind la vorbă cu un invitat.

Acum, făcând infotainment, totul trebuie să fie gândit la secundă, ca să intre complet. Din fericire, eu ştiu cât anume să vorbesc, lucru deprins din radio. Iar radioul nu pleacă din tine niciodată', a spus vedeta pentru okmagazine.ro.

Prezentatoarea de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă retragere a ei din televiziuneSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Totodată, prezentatoarea de la Kanal D a vorbit și despre o posibilă retragere a ei din televiziune. De ceva vreme se zvonește că emisiunea ei ar fi scoasă de pe post la sfârșitul anului, din cauza audiențelor mai mici.

„Prima chestie care-mi trece prin minte ar fi următoarea mişcare: şase luni de pauză în care să iau meditaţii pe domeniul construcţiilor, într-o limbă care-mi este familiară: araba. Pe lângă asta, eu mai vorbesc şi franceza, şi engleza. Plec în Dubai, închiriez un apartament şi mă duc să mă angajez la o firmă de construcţii.

Dar eu vreau să iau bani din ridicarea unei clădiri, nu din chiriile pe două camere decomandate. Sau pot să mă întorc la filologie, la fonetică. Dar am sentimentul că televiziunile au încă nevoie de oameni ca mine. Nu de alta dar, vorba regretatei Stela Popescu: «Fetiţă, ia uită-te tu în spate şi vezi cine vine după tine.» Şi m-am uitat…', a mai spus Teo Trandafir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete