Cine e și cu ce se ocupă Romina Gingașu, românca din București care e căsătorită cu milionarul Piero Ferari. Viața ei s-a schimbat

În 2022, Romina Gingașu s-a căsătorit cu Piero Ferari, moștenitorul imperiului Ferari. De atunci, viața ei s-a schimbat radical. Călătorește numai cu avionul privat, conduce bolizi de lux, își susține soțul în afaceri atât în străinătate, cât și în România, țara ei natală.

Romina Gingașu are 32 de ani, este din București, în 2016 a absolvit cursurile postuniversitare ale Academiei Tehnice Militare, iar mai apoi s-a specializat și în marketing și vânzări. De altfel, grație acestor cursuri a pus mâna pe un job prin intermediul căruia l-a cunoscut, în 2016, pe miliardarul italian de 77 de ani. Aceasta lucra atunci la o companie care vindea avioane private de lux, scrie peroz.ro.

Romina Gingașu are 32 de ani, este din București, în 2016 a absolvit cursurile postuniversitare ale Academiei Tehnice MilitareSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

„Romina a fost aleasa mea pentru că este un bun agent de vânzări, a încercat să-mi vândă un avion, era într-o divizie privată… Am rezistat șase luni, după care ne-am întâlnit și ne-am spus OK, putem fi împreună, putem merge undeva împreună”, a declarat Piero Ferrari pentru cancan.ro. În Maldive au mers îndrăgostiții, iar de atunci sunt de nedespărțit.

Înainte să îl cunoască pe Piero Ferari, Romina vindea avioane de lux. Acum, Romina Gingașu își susține soțul în afaceri. Acum, Romina Gingașu e în România. Ea a participat la un eveniment. A purtat haine foarte elegante, un sacou alb și pantaloni roșii. „Fac tot posibilul să reprezint bine acest brand (n.r. – Ferari). Piero o să ajungă și el în România joi, soțul meu. Și vine destul de des, o să venim și aici la showroom', a spus românca, conform Libertatea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete