Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu! Mireasa a avut două rochii, una dintre ele a cântărit 10 kilograme

Cristina Spătar s-a căsătorit cu Vicențiu Mocanu ieri, 24 iunie. După căsătoria civilă care a avut loc în decembrie 2022, cei doi au pășit împreună și în fața altarului.

După un mariaj eșuat cu omul de afaceri Alin Ionescu, Cristina Spătar și-a găsit fericirea în brațele milionarului Vicențiu Mocanu. În Dubai acesta a cerut-o în căsătorie, în decembrie 2022 s-au cununat civil, iar acum , în iunie, au făcut cununia religioasă la Vâlcea.

La biserică, artista a îmbrăcat o rochie albă, extrem de elegantă, care cântărea 10 kilograme. Și mirele a avut o ținută aleasă, un costum negru, foarte fin. S-au bucurat de slujba de la biserică alături de invitați, iar apoi toți s-au îndreptat spre restaurantul unde a avut loc petrecerea.

Aproximativ 500 de invitați au avut, invitați pe care i-au răsfățat cu preparate alese, cu muzică bună. Artiștii care au concertat sunt Andra, Georgiana Lobonț, Nicolae Botgros, Adrian Minune și alții.

cristina-spatar-nunta-5SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 12)

La petrecere, Cristina Spătar a îmbrăcat a doua rochie de mireasă, una la fel de elegantă și decoltată. Printre invitați au fost și Claudia Ghițulescu, Mariana Ionescu Căpitănescu, dar și Adriana Bahmuțeanu și George Restivan, soțul ei. „Ce mai, a fost o nuntă că-n povești de la care vom rămâne cu amintiri memorabile! Decorul elegant și aparte, bucate alese, băuturi fine și un concert de zile mari cu artiști îndrăgiți de toată România!!!

Andra, Mariana Ionescu Căpitanescu, Adrian Minune, Georgiana Lobonț, Ionuț Dolănescu, orchestra Lăutarii de la Chișinău și maestrul Botgros. Mulțumim de invitație ,Cristina și Vicky, să va meargă bine împreună și să ne vedem și la botez!!', a transmis pe Facebook, după eveniment, Adriana Bahmuțeanu.

„Să fie fericiți, să se iubească mult, să fie împreună la bine și la rău și să privească în aceeași direcție. Eu mă bucur foarte mult pentru Cristina, pentru că numai cine a trecut prin ce a trecut ea poate înțelege ce e în sufletul unei mame. Eu mă bucur foarte mult că, iată, și-a găsit jumătatea, că este fericită', a mai spus pentru wowbiz.ro Adriana Bahmuțeanu.

„Și eu mă bucur foarte mult pentru el, eu sunt bărbat, el e bărbat și mă bucur foarte mult pentru el', a spus George Restivan, completat de soție: „Ne bucurăm pentru amândoi. Merita Cristina, da. (n. ed. fericire)'.

Cristina Spătar și soțul ei au avut două perechi de nași. Pe fiul lui Nicolae Botgros și soția lui, și pe cântărețul Ion Paladi. Paladi a povestit cum a primit vestea. „Noi cu Cristina ne  cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună, Fa Marie cu bariz', care are 9 milioane de vizualizări pe Youtube.

Anul acesta pe 28 aprilie am mers la București la un eveniment, atunci l-am cunoscut pe Vicky, până atunci doar îmi povestea despre el. El a rămas să vadă un spectacol de muzică populară frumos, înainte am luat masa în oraș, după spectacol, am luat cina. Era foarte târziu,  nu mai aveam unde să mergem și am hotărât să mergem la recepția hotelului. Acolo Vicky m-a luat într-o parte și mi-a spus mai întâi să-i recomand un microfon performant pentru Cristina apoi i-a venit ideea și ne-a făcut propunerea să fim noi nașii noștri de nuntă. M-a luat prin surprindere. L-am chemat și pe Cornel. Apoi ne-am întins la masă, i-a anunțat pe toți ce veste avem Ion și Cornel o să fie nașii noștri!’, Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie. Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema’, a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar, pentru Click!.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete