Fiica Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu a fost botezată! Cum au apărut cântăreața și tatăl micuței la eveniment

Fiica Andreei Antonescu și a lui Victor Vrînceanu a fost botezată astăzi, 24 iunie, la Mănăstirea Cașin din București. Doar familia și prietenii apropiați au participat la evenimentul restrâns, unde cântăreața și fiicele ei au făcut furori.

După ora 14.00, Andreea Antonescu a apărut la biserică, cu Venice Victoria în brațe, și Sienna, fiica ei cea mare, alături de ele. Și Victor Vrînceanu, tatăl micuței botezate, a participat la eveniment, are o relație bună cu artista, chiar dacă nu mai formează un cuplu.

Îmbrăcată într-o rochie roz, foarte decoltată, Andreea Antonescu și fiicele sale au făcut furori. Toate au purtat rochii asortate, în nuanțe de roz, și toate au avut zâmbetele pe buze. Pe Instagram, vedeta a și postat mai multe fotografii de la biserică, dar și un mesaj.

„Astăzi am botezat-o pe minunea mea, Victoria Venice. O zi unică, plină de emoții! ❤️', a transmis ea.

andreea-antonescu-si-a-botezat-fetita-3SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

De la eveniment nu a lipsit Andreea Bălan, buna prietenă a Andreei Antonescu. Ea a fost însoțită de fiicele ei.

Victor Vrînceanu, declarații înainte de botezul fiicei sale și a Andreei Antonescu

Jurnalistul Victor Vrînceanu a oferit câteva declarații despre frumosul eveniment din viața lui și a Andreei Antonescu. El a mărturisit că sentimentele pe care le trăiește de când a devenit tătic sunt cum nu se poate mai frumoase și mai speciale.

„Andreea s-a ocupat de tot! Era cumva firesc…vă dați seama cât mă pricep eu la baloane si culori de decor. Riscam o catastrofă dacă le alegeam eu (n.r. – râde). Ea are foarte mult bun gust, a trăit toată viața pe scenă și știe cel mai bine ce trebuie la astfel de evenimente.

Așa că am convenit împreună să se ocupe ea, iar eu să o ajut cu tot ce are nevoie. A organizat totul la virgulă, ireproșabil. Nu pot spune că am emoții, dar simt niște sentimente speciale, foarte frumoase. Sentimente pe care nu le-am înțeles până în momentul în care am devenit tată. Alături de noi vor fi familiile noastre și prietenii apropiați cu care vom sărbători acest moment unic', a declarat Victor Vrînceanu, în exclusivitate pentru Click!.

La scurt timp după ce au devenit părinți, acum șase luni, Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu au anunțat că nu mai formează un cuplu.

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, iunie 2023:

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/editie/avantaje-iunie-2023/#pagina-1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete