Bianca Drăgușanu, mesaj misterios pe Instagram. La ce face referire vedeta?

Bianca-Dragusanu-5

Tot mai tăcută Bianca Drăgușanu în ultima vreme, în viața de zi cu zi, iar acest lucru pare să se mute cumva și în social media. Zilele trecute, blonda lui Bodi a pus un story cu un mesaj mai mult sau mai puțin clar: „The quieter you become the more you are able to hear!', un mesaj scris de Rumi pe care pare-se că Bianca și-l asumă extrem de puternic. Și, ce să vezi, roadele au început să apară dacă ar fi să ne ghidăm după un al doilea story pe care l-a postat câteva ore mai târziu: „Vorbești despre mine, că dacă ai vorbi despre tine nu te-ar asculta nimeni'. Interesant este că același mesaj îl are postat și Bodi pe pagina lui de Instagram. Hmmm… încurcate sunt căile dragostei!

Altfel… De la Biana numai vești bune. La început de decembrie, fosta blondă a lui Bote, Slav, Cristea l-a serbat pe bărbatul vieții ei, Alex Bodi. La petrecere a fost invitată și fosta soție a bărbatului, care a venit tocmai din Spania împreună cu cele 2 fetițe pe care le au. Martorii spun că cele două femei Bodi, fosta și actuala, se înțeleg foarte bine, ba chiar s-au pozat împreună, spre surprinderea tuturor.

Eu cu Raluca, parcă suntem prietene dintotdeauna, avem o conexiune mișto. Aseară am dormit împreună, ne-am jucat, am povestit, am mers la restaurant, am mers în parc. Ele când vin în România stau cu mine', a declarat Bianca Drăgușanu, scrie cancan.ro.

Revenind la ce spuneam mai devreme, încurcate sunt căile dragostei, mai ales că am înțeles de la Bianca că ea a fost mărul discordiei între Alex și fosta lui soție, Raluca. „El era căsătorit pe vremea aia și ne-am îndrăgostit. El a fost foarte corect față de fosta lui soție. I-a spus că s-a îndrăgostit de mine. Au divorțat și noi ne-am oficializat relația', declara Bianca acum ceva timp.

Foto: Facebook

Citeste și:

Suferința ascunsă a lui Feli Donose: „Dumnezeu a ales să mi-l facă îngeraş la câteva luni'

ADDA a slăbit spectaculos după competiția Asia Express! Cum arată în prezent artista?

Ricky Martin a publicat o fotografie rară cu fiica lui Lucia

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete