Cristina Șișcanu, pledoarie emoționantă despre miracolul de a fi mamă

Cele mai multe femei se consideră cu adevărat împlinite doar în momentul în care aduc pe lume un copil. Copilul a fost dintotdeauna rostul vieții. E adevărat că, în ziua de azi, există și femei – și nu puține – care își găsesc rostul în carieră sau în îngrijirea animăluțelor. Cristina Șișcanu face parte, însă, fără niciun dubiu, din prima categorie. 

Cristina Șișcanu, pledoarie emoționantă despre miracolul de a fi mamă. Statutul care îți dă superputeri

Și pentru că aducerea pe lume a fetiței ei, Petra, a împlinit-o și i-a dat superputeri, vedeta împărtășește constant această bucurie cu fanii ei de pe rețelele de socializare. Iar dacă încă mai stai pe gânduri dacă să faci un copil, probabil că discursul Cristinei te va motiva suficient de mult încât s-o faci. Vedeta vorbește despre schimbările minunate care se petrec în viața unei femei atunci când devine mamă:

Se poate intampla sa ajungi in situatii in care simti ca mori sau ca iti doresti sa mori… ca esti pe fundul prapastiei si nimic nu te mai poate ridica de acolo… Ei, cand esti mama, iti descoperi puteri nebanuite! Si esti atat de puternica incat drumul de pe fundul prapastiei spre varful muntelui il parcurgi cantand (ca puiul tau trebuie sa te vada zambind). In esenta aceasta putere vine din faptul ca tu nu mai esti centrul Universului tau, ci puiul tau… inainte erai prea egoista si iti plangeai de mila.

https://www.instagram.com/p/BtzVYOqF9PF/

Cristina Șișcanu cunoaște secretul fericirii în cuplu

Cu toate astea, într-o discuție transmisă live pe contul de facebook a soțului ei, Mădălin Ionescu, în vara anului trecut, pe tema: regulile de aur ale fericirii în cuplu, Cristina spunea: „Nu trebuie să trăiești doar pentru tine sau pentru copii, ci trebuie să trăiești și pentru partenerul tău. Dacă și partenerul tău face același lucru, lucrurile nu au cum să nu meargă bine'.

De unde deducem că vedeta a reușit să găsească echilibrul perfect în sânul familiei: timp și dedicare atât pentru Petra, cât și pentru Mădălin. Acesta pare să fie secretul familiei fericite, bine închegate, în care armonia nu mai este un deziderat, ci o realitate.

Citește și 

Cum arată dieta cu care Cristina Şişcanu a slăbit 27 de kilograme? Vedeta a dezvăluit ce alimente consumă la fiecare masă: Dimineața pot mânca…'

Mădălin Ionescu trăiește o nouă viață! Imagini emoționante cu fetița și soția lui: „Această femeie mi-a salvat sufletul!'

Surse foto: Facebook, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete