Cristina Joia, detalii cutremurătoare despre diagnosticul primit. Ce i-au spus medicii: „Acum te operăm”

Cristina Joia, arhitecta de la „Visuri la cheie', a vorbit despre momentul în care a fost nevoită să fie operată de urgență. Totul se întâmpla în urmă cu 8 ani, când ea făcea tratamente să rămână însărcinată.

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, Cristina Joia a povestit că în urmă cu 8 ani a mers la doctor pentru un control, pentru că își dorea foarte mult să rămână însărcinată, iar acolo a primit un diagnostic îngrijorător. Medicii au decis să o opereze de urgență pe arhitecta de la „Visuri la cheie'.

„Mi-a zis, mă fetiță, nu știu ce ai tu, dar nu sună deloc bine plămânii tăi. S-ar putea să crăpi înainte să faci copilul ăla pe care-l vrei tu', i s-a spus la un control medical, unde i s-a recomandat o radiografie.

Vedeta de la PRO TVa fost diagnosticată, în urmă cu 8 ani, cu pneumotorax, o afecțiune care este cauzată de pătrunderea aerului între foițele pleurale reprezentate de pleura parietală care învelește interiorul cavității toracice și respectiv pleura viscerală care acoperă suprafața plămânilor.

„Eram așa ca prin ceață și am auzit pneumotorax. I-am zis medicului: când mă programați la operație, că eu am niște întâlniri luni? S-a uitat așa la mine și a zis: fata mea, până luni nu mai ești. Acum te operăm, acum', i-a spus arhitecta lui Cătălin Măruță. 

Cristina Joia a fost diagnosticată, în urmă cu 8 ani, cu pneumotoraxSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Medicii i-au spus Cristinei Joia că plămânul ei drept era atrofiat aproape complet și perforat, provocându-i probleme de respirație. 

Arhitecta de la „Visuri la cheie' crede că a avut aceste probleme de medicale și din cauza tratamentelor hormonale pe care le urma pentru a putea rămâne însărcinată. Ulterior, medicii i-au descoperit și niște tumori de endometrioză, însă nu știau dacă acestea sunt maligne sau beningne.

„Sunt paciente în State care s-au operat de 6-7 ori ca să se prindă medicii ce e aia. Adică, cum poți să ai tu menstruație în plămân? Înțelegi? Și eu au reușit să pună diagnosticul ăsta', a spus Cristina Joia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete