Chef Cătălin Scărlătescu nu le dă salariu angajaților săi. Cum îi plătește pe cei care lucrează la restaurantul lui: „Nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal”

Cătălin Scărlătescu a mărturisit că nu le dă un salariu fix angajaților săi de la restaurant. Chef-ul are o altă metodă de a-i plăti pe cei care lucrează pentru el.

Juratul de la „Chefi la cuțite' își dorește ca la el în restaurant să fie disciplină la el și s-a gândit la o metodă pentru a-și motiva angajații să lucreze. Cătălin Scărlătescu a declarat pe YouTube, la podcastul lui Speak, că nu le dă un salariu fix angajaților săi, ci le dă procent.

„În restaurantul meu nu va exista salariu. Nu le dau bani. Eu nu le dau bani, le dau procente. Dă-mi posibilitatea să-ți dau cât? 10.000? De ce mi-ai luat, măi, doar 10.000? Ia 20.000, ia 30. Ia tu mult, că dacă iei tu mult, am și eu mult. Îți dau posibilitatea să fii coproprietar în restaurantul muncit de mine, construit de mine, clădit de mine. Și atunci, fiind cumva și al tău, te interesează mult mai mult ca farfuria care iese să fie superbă, fantastică. Nu mai ai voie la greșeli', a declarat Cătălin Scărlătescu.

De asemenea, bucătarul are reguli foarte stricte în localul său. Niciun angajat nu are voie cu telefon și nu au pauză. Ei nu pot ieși nici să fumeze în timpul programului.

„La mine în restaurant nu există pauză, fumat, nu există telefon mobil la personal. Legal, trebuie să-i țin  9 ore la muncă, o oră pauză. Îi rog să vină la ora 16.00 toți stați în fața ușii o oră, nu intrați înăuntru, vă faceți ora de pauză afară și începeți programul cu ora de pauză, după care am intrat înăuntru și muncă. Asta înseamnă disciplină, muncă, nu poți să faci restaurant fumând și vorbind la telefon', a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Battle-8-ScarlatescuSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Juratul de la „Chefi la cuțite' a spus și ce sumă de bani câștiga la începutul carierei sale. „În 1994 aveam salariu 1.400 de dolari. Cu timpul am crescut. Eu am muncit pe bani', a spus Scărlătescu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete