Cristina Joia a retrăit coșmarul de acum o lună! Ce a declarat designerul?

Cristina Joia a retrăit coșmarul de acum o lună! Ce a declarat designerul?

Cristina Joia a fost invitată la emisiunea „Vorbește lumea' și a povestit momentele de coșmar prin care a trecut atunci când a fost agresată și băgată în spital de o femeie în parcarea unui supermarket.

Acum mai bine de o lună, designerul a fost lovită cu brutalitate și i-a zdrobit nasul. Aceasta a mărturisit în emisiunea de la ProTV cum s-a întâmplat tragicul eveniment:

„Am văzut o doamnă care încerca să treacă printre două mașini, una parcată chiar pe trecerea de pietoni. Am văzut când a parcat. Am avut, așa, un sentiment… Și am ridicat un ștergător al mașinii. Doar unul, nu două, și nu l-am rupt. Ea (n.red. agresoarea) ieșea din magazin. M-a înjurat.

Am întrebat-o dacă așa se parchează. Și m-am dus în magazin. Un minut a durat totul. Așteptam la rând, cumpărasem niște banane. Trecuseră 6-7 minute de la incident. Ea s-a dus, și-a pus plasele în mașină, avea timp să se detensioneze, să se liniștească, la o adică.

A apărut, însă, și m-a pocnit în față. Am plecat doi metri de la lovitură. Mi-a zis, printre dinți, ți-arăt eu cine-i șmechera. A apărut poliția, apoi ambulanța… Mi-au legat mâinile, simțeam că mă sufoc. Am ajuns repede la spital, acolo era haos', a declarat Cristina.

Vedeta „Visuri la cheie' a avut nevoie de intervenție chirurgicală la piramida nazală și a stat internată în spital.

„Doctorii au fost extraordinari. M-au operat la 11 noaptea, ieșiseră din tură, dar nu a contat. Nu cred că m-au cunoscut, nu cred că știau că sunt de la Visuri la cheie. Eram doar un om normal. Mi-au operat partea de fractură.

Carnea era tăiată de la lovitură. Am fire, se resorb peste câteva luni. Am avut fractură de piramidă nazală. Apoi, va trebui să fac ceva cu cicatricea. Eu încă mai cred în oameni. Viața e și cu bine, și cu rău. Nu-mi retrag plângerea, dar nu simt ură', a continuat designerul dezvăluirile.

Agresoarea se află în arest la domiciliu

Cristina a făcut plângere penală și agresoarea ei a fost reținută. De curând, avocații vedetei au anunțat-o că din cauza restricțiilor impuse de pandemie, dosarul ei este în așteptare, instanța axându-se pe cazuri mai grave.

„Mai trist este că astăzi avocatul m-a înștiințat că din cauza măsurilor anti-covid ancheta penală și activitatea judecătorilor va fi îngreunată pentru că se vor axa pe cazurile grave.

Restul fiind puse cumva în așteptare, deci sunt șanse ca după perioada de 30 zile de arest la domiciliu să nu se întâmple nimic', a scris Cristina Joia pe Facebook.

La scurt timp după ce a ieșit din spital, Cristina le-a mulțumit admiratorilor ei de pe rețelele de socializare, dar și celor care i-au fost aproape în această perioadă.

„Sunt recunoscătoare pentru fiecare dintre ele, pentru că în această perioadă am avut nevoie să simt că suntem interconectați. Nu putem trăi singuri, pe cont propriu, lipsiți de empatie sau de valori.

Mi-am dorit să păstrez o măsură vis-a-vis de declarațiile mele în media și vă mulțumesc că ați înțeles și respectat asta. Acum sunt bine, sunt acasă, cu familia. Voi continua filmările pentru proiectul Visuri la cheie, pentru că îmi este drag, pentru că am o responsabilitate față de toți cei implicati și pentru că viața nu se oprește cu un pumn, decât dacă eu aleg asta!

În rest, las autoritățile și avocații să-și exercite profesia. Nu am sentimente negative, dar îmi doresc foarte mult să nu existe alte victime agresate pe viitor! Fiți optimiști, zâmbiți și bucurați-vă de ai vostri. Vă îmbrățișez și vă mulțumesc încă o dată!', a fost mesajul postat acum ceva vreme de Cristina Joia pe Facebook.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete