Cristian Popescu Piedone s-a transformat incredibil și este de nerecunoscut! Cum a reușit să slăbească fostul primar aproape 100 de kilograme

Cine își aduce aminte de Cristian Popescu Piedone, în perioada în care a fost primarul Sectorului 4 din București, știe cu siguranță că acesta avea probleme serioase cu greutatea. În anul 2008, el cântărea 210 kilograme, la începutul mandatului său de primar.

Situația era, pe atunci, mai mult decât dramatică, mai ales că acesta risca să aibă mai multe probleme de sănătate din cauza greutății. Drept urmare Cristian Popescu Piedone a luat măsuri radicale și a decis că este momentul să facă o schimbare în viața lui. Fostul edil s-a hotărât să-și facă o operație de micșorare a stomacului.

Cum a slăbit Cristian Popescu Piedone?

Cristian Popescu Piedone cântărea 180 de kilograme în ziua în care a urcat pe masa de operație, și anume pe data de 26 august 2012. La un an de la această intervenție, schimbarea a fost de-a dreptul incredibilă. Fostul primar a ajuns, atunci, la doar 95 de kilograme.

„Nici un tratament pentru slăbit nu mai funcţiona la mine. Înainte mă dureau articulaţiile. Aveam un somn foarte agitat şi dormeam pe fotoliu. Aveam şi probleme cu inima. Şi am decis să fac operaţia de micşorare a stomacului. Aşa am redus medicamentele de tensiune, iar acum mă simt mult mai bine', a mărturisit Cristian Popescu Piedone, pentru libertatea.ro.

Ulterior, fostul primar a mai recurs la o intervenție chirurgicală pentru a îndepărta excesul de piele care a rămas după ce slăbit.

„Voi îndepărta acest şorţ de la burtă rămas în urma regimului', a mai declarat Piedone, în urmă ceva timp, pentru sursa citată.

După ce și-a micșorat stomacul, fostul edil a început să respecte un regim alimentar echilibrat și a ținut o dietă drastică de slăbire, după operație. Rezultatele nu au întârziat să apară, ba chiar au fost de-a dreptul spectaculoase. Acum, Cristian Popescu Piedone are un nou look, până și chipul i s-a schimbat după ce a slăbit atât de mult.

Mulți oameni nu îl mai recunosc și nu le vine să creadă că este tocmai el, iar ultimele poze publicate pe pagina lui de Facebook vorbesc de la sine. Pentru a vedea cum arată în prezent,  Cristian Popescu Piedone după ce a slăbit aproape 100 de kilograme, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: libertatea.ro, Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Bodo de la „Proconsul' este complet schimbat! Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme? Ține o dietă bazată pe carne

Cum arată mama Monicăi Bârlădeanu? Fotografia care demonstrează cât de bine seamănă cele două

Alexandru Arșinel este căsătorit cu aceeași femeie de mai bine de cinci decenii! Povestea de iubire a celor doi este impresionantă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete