Bodo de la „Proconsul” este complet schimbat! Cum a reușit să slăbească peste 20 de kilograme? Ține o dietă bazată pe carne

Bodo, solistul formației Proconsul s-a schimbat uluitor în ultima perioadă. Cântărețul a reușit să slăbească peste 20 de kilograme, cu ajutorul unei diete recomandate de un medic nutriționist. Bodo a obținut rezultate remarcabile pentru că a ținut dieta cu strictețe.

Nu doar dieta a jucat un rol important în procesul de slăbire al artistului, pe numele său real Bogdan Marin. Solistul a urmat și un program de exerciții pe care le-a făcut în mod regulat la sala de fitness. Acum cântărește aproximativ 90 de kilograme. După această schimbare, Bodo a fost nevoit să-și schimbe complet garderoba.

Cum a slăbit Bodo de la „Proconsul'? Care este dieta care a funcționat pentru el

Cântărețul a ținut o dietă bazată pe carne, timp de două săptămâni, care a funcționat spectaculos.

„Cinci mese pe zi poţi mânca oricâtă carne vrei. Fiartă, la cuptor, apoi urmează o cură la fel de lungă, bazată numai pe legume. Am ținut dietă de multe ori! În cazul meu, regimul care dă randament este cel disociat, recomandat de nutriţionista mea, un medic foarte bun care se ocupă şi de regimul primarului Piedone. În primele două săptămâni mănânc carne, gătită în orice mod, mai puţin prăjită şi continui cu aproape orice, dar sănătos. Nu îmi lipsesc niciodată din frigider lactatele, legumele şi fructele.

Îmi place cu adevărat să gătesc, aşa că orice fel de mâncare pe care îl fac îmi place. Gătesc aproape orice. Cu specific franţuzesc, italienesc şi mai ales românesc. Dulciurile îmi plac mai mult sau mai puţin. De exemplu, gătesc un tiramisu extraordinar, dar se întâmplă rar, de două ori pe an', a spus Bodo, în urmă cu ceva timp, pentru slabsaugras.ro.

Pentru a vedea cum arată acum solistul trupei Proconsul, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Giulia Anghelescu, mărturii uluitoare: „M-am îngrăşat la prima sarcină 24 de kilograme, iar la a doua 28 de kilograme'

Ilinca Vandici se pregătește să nască și are emoții mari: „A început numărătoarea inversă…'

Amalia Năstase a reacționat după ce Brigitte Sfăt a spus că divorțează de Ilie Năstase! Scandalul dintre cele două a luat amploare

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete