Cristi Borcea va fi eliberat condiționat! Ce spune decizia judecătorilor

Cristi Borcea va fi eliberat conționat din închisoare. Magistrații de la Judecătoria Sectorului 4 au dispus eliberarea acestuia. Cu toate acestea, decizia judecătorilor nu este una definitivă, ci poate fi contestată în termen de 3 zile.

Așadar fostul șef de la Dinamo va fi eliberat din închisoare, în curând.

„Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat BORCEA CRISTIAN. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 429/2014 emis de Tribunalul Bucureşti în baza sentinţei penale nr. 238/2012. Pune în vedere condamnatului dispoziţiile art. 104 Cod penal, privind revocarea liberării condiţionate. Cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia. Măsura dispusă se comunică Administraţiei locului de deţinere a inculpatului. Cu drept de contestaţie în termen de 3 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 4.10.2017', se arată în decizia magistraților de la Judecătoria Sectorului 4, conform realitatea.net.

Cristi Borcea a făcut muncă în folosul comunității, pentru a scăpa mai repede de închisoare. Așadar, fostul șef de la Dinamo a fost nevoit să spele vasele și podelele.

Cristi Borcea a fost condamnat, de Curtea de Apel București în anul 2014, la șase ani și patru luni de închisoare cu executare, în dosarul transferurilor de jucători. Fostul șef de la Dinamo se află închis la Penitenciarul Jilava.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri