Costa d’Oro – sanatate in fiecare zi

Costa d’Oro – sanatate in fiecare zi
Uncategorized

Uleiul de masline extravirgin pastreaza intacta aroma, gustul, vitaminele si proprietatile fructelor maslinului. Uleiul de masline extravirgin este singurul ulei vegetal care poate fi consumat imediat dupa stoarcerea fructelor.

La baza beneficiilor aduse de uleiul de masline extravirgin sta bogatia de antioxidanti, vitamine si acizi grasi monosaturati continuti de acesta.

Una dintre cele mai importante si mai puternice categorii de antioxidanti sunt polifenolii, prezenti in cantitati mari in uleiul de masline. Acestia, in combinatie cu vitaminele A, D si E din uleiul de masline au un rol extrem de important in protejarea celulelor impotriva atacurilor radicalilor liberi prezenti in organism.

In plus, continutul mare de grasimi monosaturate confera extravirginului proprietatea deosebita de a reduce colesterolul “rau” (LDL).

Uleiul de masline este tolerat foarte bine de catre stomac. De fapt, el are capacitatea de a proteja stomacul si are efecte benefice impotriva ulcerului si gastritei.

Folosirea constanta a uleiului de masline extravirgin in alimentatia de zi cu zi contribuie eficient la sanatatea noastra.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din