Corina Dănilă, neschimbată la 13 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea”! Cum arată actrița la 46 de ani

Corina Dănilă, neschimbată la 13 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea”! Cum arată actrița la 46 de ani

Corina Dănilă a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Anei Dogaru, în cadrul serialului „Numai Iubirea', care a făcut furori în anii 2004 – 2005. Pe atunci, Corina se afla la începutul carierei și nu se aștepta să aibă un asemenea succes după apariția pe micile ecrane.

Anii au trecut, iar treptat Corina s-a reprofilat în televiziune. Este prezentatoarea emisiunii „Ieri – azi – mâine', de la TVR 2, iar recent, ea s-a reîntors la cea mai mare pasiune a sa și anume actoria. În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Corina Dănilă a mărturisit că de câțiva ani a început să joace din nou la teatru și este foarte încântată de acest lucru.

„M-am reîntors la profesia mea de bază și anume la teatru și la film, am început să joc de câțiva ani. Bucureștenii mă pot vedea la Teatrul Metropolis, la Teatrul Elisabeta și ceva mai recent, din februarie, la Teatrul Dramaturgilor Români,' a povestit Corina Dănilă, pentru libertatea.ro.

Corina Dănilă, neschimbată la 13 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea'

Puțini ar crede că prezentatoarea are 46 de ani împliniți, pentru că pare neschimbată, față de perioada în care juca în „Numai iubirea'. Doar culoarea părului este alta, însă pe chip nu are riduri mai deloc. Îți dai seama cât de mulți ani au trecut, doar după faptul că fiica ei a crescut mare, iar acum are 14 ani, iar în perioada în care Corina era actriță pe micul ecran, fetița era doar un bebeluș.

„Promit că-mi mai fac niște șuvițe blonde, gata m-am hotărât. M-am schimbat, au trecut anii. Fiica mea, e puțin mai înaltă decât mine, seamănă cu tatăl ei, are deja buletin. Avem emoții pentru că în șase săptămâni avem examenul de capacitate,' a mărturit prezentatoarea.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Corina Dănilă, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi video

Mihaela Tudor

Citește și:

La 45 de ani, arată mai bine ca o tânără de 20! Corina Dănilă s-a transformat spectaculos! Cum a slăbit 15 kilograme?

Corina Dănilă, Femeia anului 2004 pentru Popularitate, în calitate de actriţă în prima telenovelă românească

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete