Corina Dănilă, neschimbată la 18 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea”! Cum arată actrița la 51 de ani

Corina Dănilă a devenit cunoscută după ce a interpretat rolul Anei Dogaru, în cadrul serialului „Numai Iubirea', care a făcut furori în anii 2004 – 2005. Pe atunci, Corina se afla la începutul carierei și nu se aștepta să aibă un asemenea succes după apariția pe micile ecrane.

corina-danila-2023SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 14

Anii au trecut, iar treptat Corina s-a reprofilat în televiziune. Este a prezentat până de curând „Gala umorului' la TVR 1, dar s-a reîntors la cea mai mare pasiune a sa și anume actoria. În cadrul unui interviu pentru libertatea.ro, Corina Dănilă a mărturisit că de câțiva ani a început să joace din nou la teatru și este foarte încântată de acest lucru.

„M-am reîntors la profesia mea de bază și anume la teatru și la film, am început să joc de câțiva ani. Bucureștenii mă pot vedea la Teatrul Metropolis, la Teatrul Elisabeta și ceva mai recent, din februarie, la Teatrul Dramaturgilor Români,' a povestit Corina Dănilă, într-un interviu mai vechi pentru libertatea.ro.

Corina Dănilă, neschimbată la 18 ani după terminarea serialului „Numai Iubirea'

Puțini ar crede că prezentatoarea are 51 de ani împliniți, pentru că pare neschimbată, față de perioada în care juca în „Numai iubirea'. Doar culoarea părului este alta, însă pe chip nu are riduri mai deloc. Îți dai seama cât de mulți ani au trecut, doar după faptul că fiica ei a crescut mare, iar acum are 19 ani, iar în perioada în care Corina era actriță pe micul ecran, fetița era doar un bebeluș.

 

„Promit că-mi mai fac niște șuvițe blonde, gata m-am hotărât. M-am schimbat, au trecut anii. Fiica mea, e puțin mai înaltă decât mine, seamănă cu tatăl ei,' a mai mărturisit prezentatoarea.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Corina Dănilă, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook, capturi video

 

Citește și:

 Corina Dănilă s-a transformat spectaculos! Cum a slăbit 15 kilograme?

Corina Dănilă, Femeia anului 2004 pentru Popularitate, în calitate de actriţă în prima telenovelă românească

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete