Mihaela Rădulescu, cheltuieli de peste 70.000 de dolari pentru Ayan. Ce a pățit puștiul?

Mihaela Rădulescu este topită după fiul ei de 15 ani, Ayan, și ar face orice îi stă în putință care să-i ofere cea mai bună educație. Să ne amintim de drastica alegere pe care a făcut-o atunci când băiatul era mai mic. Atunci a decis să lase totul în România și să se mute în Monte Carlo pentru a-l crește pe Ayan într-un mediu sănătos, la un anumit nivel, departe de lumina reflectoarelor.

Anii au trecut, pretențiile au crescut. Ayan mai are puțin și pleacă la facultate, iar celebra lui mamă este dispusă să plătească oricât pentru a-și vedeacopilul școlit la una dintre cele mai prestigioase universități din lume. În contextul care pare că se apropie, oricât înseamnă undeva la 70.000 de dolari, iar asta ar însemna costurile cursurilor de la Universitatea Yale. Aici și-ar dori „Juniorul Rădulescu' să se pregătească pentru cariera vieții lui.

Mai mult decât atât, Ayan Schwartzenberg a luat primul contact cu prestigioasa universitate la începutul acestui an. În perioada 23 – 26 ianuarie, puștiul a făcut parte dintr-o delegație franceză care a susțint o serie de conferințe la Universitatea Yale. „O, copilul meu, mă faci mereu să plâng, dar tocmai în felul ăsta al naibii de fericit', i-a transmis Mihaela Rădulescu băiatului ei printr-un mesaj postat pe Instagram.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete