Corina Chiriac a mărturisit de ce nu s-a măritat niciodată, chiar dacă a fost cerută de soție: „Când eşti îndrăgostit devii tembel. Sper să nu mi se mai întâmple”

Corina Chiriac a mărturisit de ce nu s-a măritat niciodată, chiar dacă a fost cerută de soție: „Când eşti îndrăgostit devii tembel. Sper să nu mi se mai întâmple”

Corina Chiriac este una dintre cele mai mari artiste din România care s-a bucurat de un succes imens de când s-a lansat pe piața muzicală. Cântăreața însă și-a dedicat întreaga viață meseriei sale.

Toată viața a avut admiratori și este în continuare iubită și apreciată de o mulțime de oameni, însă atunci când se întoarce acasă este singură. Corina Chiriac nu s-a căsătorit niciodată, dar a mărturisit că s-a îndrăgostit o singură dată. Cu toate acestea, ea se consideră o femeie împlinită și fericită. Artista susține că a trăit doar pentru muzică.

Corina Chiriac a mărturisit de ce nu s-a măritat niciodată

Într-un interviu recent, Corina Chiriac a spus că atunci când te îndrăgostești devii tembel şi că ea s-a îndrăgostit o singură dată în viaţă. Chiar dacă a fost cerută în căsătorie de mai multe ori, vedeta nu a vrut să facă loc în viața ei niciunui bărbat.

„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt o vorbăreaţă. E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat. Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie', a spus Corina Chiriac despre decizia sa de a nu se căsători, la Europa FM.

Despre cariera artistică a Corinei Chiriac

Corina Chiriac s-a născut la data de  26 octombrie 1949, în București, într-o familie de muzicieni. În martie 1970, ea a debutat la concursul TV „Steaua fără nume' regizat de Sorin Georgescu și Simona Patraulea. La acest concurs, Corina Chiriac a parcurs toate etapele și a obținut nota maximă, 10. După o serie de dezbateri furtunoase cu prezentatorul emisiunii, Dan Deșliu, cântăreața a s-a remarcat în fața publicului.

În același an, Corina Chiriac se lansează la nivel național cu nemuritoarea lucrare a lui Ivanovici „Valurile Dunării'. De asemenea, ea a reprezentat România la Festivalul Internațional „Cerbul de aur' în 1971, unde a obținut și Cerbul de bronz. Susține numeroase turnee în țară și peste hotare. A cântat sute de melodii și a lansat numeroase șlagăre.

De-a lungul timpului, cântăreața a susținut numeroase turnee atât în țară, cât și peste hotare. Corina Chiriac a cântat sute de melodii și a lansat numeroase șlagăre.

Foto: libertatea.ro

Mihaela Tudor

Citește și:

La 68 de ani, Corina Chiriac are o nouă pasiune! Celebra cântăreață s-a reprofilat: „Vreau să mă simt bine'

Corina Chiriac trece prin momente grele! Actrița are probleme serioase de sănătate

Corina Chiriac, complet singură la 67 de ani! Motivul este surprinzător

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete