Actrița Olga Kurylenko anunță pe Instagram că este una dintre victimele epidemiei de Coronavirus

Febră, oboseala și stare generală proastă. Acestea au fost simptomele cu care s-a confruntat actrița Olga Kurylenko timp de o săptămână. Diagnosticul a fost clar: coronavirus. Actrița a făcut dezvăluirea pe contul ei de Instagram.

„Sunt izolată acasă după ce am fost testată pozitiv cu coronavirus. De fapt, sunt bolnavă de aproape o săptămână. Febra și oboseala au fost principalele mele simptome. Aveți grijă de voi și luați în serios acest virus!', a scris actrița pe Instagram.

Olga Kurylenko, vedeta filmului „Quantum of Solace” (2008), se alătură astfel unei liste în creştere de nume mari din industria de divertisment care au fost diagnosticate cu acest coronavirus. Tom Hanks şi Rita Wilson şi Lucian Grainge, şeful Universal Music, sunt, de asemenea, persoanele publice care au fost diagnosticare cu temutul virus.

Olga Kurylenko este o actriță și fotomodel de cetățenie franceză. La vârsta de 16 ani s-a mutat de la Moscova la Paris pentru a urma o carieră în modelling. Kurylenko și-a început cariera de actriță în 2005, jucând în filmele „Hitman' și în rolul fetei Bond din 007: „Partea lui de consolare' (2008). A mai jucat în „Minunea dragostei' (2012), alături de Tom Cruise, și în „Oblivion' , „Planeta uitată' (2013) sau „Promisiunea' (2014).

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Huff
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete