În contextul Coronavirus, Ileana Badiu face un apel public la conștientizare și respect

În contextul Coronavirus, Ileana Badiu face un apel public la conștientizare și respect

Ileana Badiu face un apel public de conștientizare și respect în contextul acesta care ne punem tuturor viețile în pericol. Coronavirusul este din ce în ce mai „prezent' în toată lumea, iar noi suntem singurii care trebuie să înțelegem că există câteva obligaticități pe care dacă le facem, coșmarul se va termina mai repede.

Femeia de afaceri se referă la atenția pe care ar trebui să le-o acordăm medicilor, din a căror breaslă face parte și soțul ei, medicul Cătălin Badiu.

„Este ora 7 ca în fiecare zi, soțul meu chirurg cardio vascular pleacă la spital, nu, nu poate lucra de acasă, nici acum și niciodată. Este medic și meseria lui este aceea de a salva vieți. Al lui și al tuturor medicilor pe care de multe ori, fără justificare, fără să știți îi denigrați. Acum, în perioada asta pe care o trăim, în loc să-i aplaudați din caldura caselor voastre, mai degrabă vă rugăm noi, toți cei care în familie avem un medic, să-i protejați, să nu vă duceți la spital mințindu-i că n-ați intrat în contact cu cineva care ar putea fi contaminat, să le spuneți adevărul, pentru că acum și tot timpul când vine vorba despre sănătatea voastră, ei sunt singurii care în mod real vă pot ajuta! În timp ce ei își fac datoria, noi ceilalți haideți să încercăm să-i ajutăm ascultându-le îndemnul de a #staincasa', a scris Ileana Badiu pe contul ei de Instagram.

View this post on Instagram

Este ora 7 ca in fiecare zi, sotul meu chirurg cardio vascular pleaca la spital, nu, nu poate lucra de acasa, nici acum si niciodata. Este medic si meseria lui este aceea de a salva vieti . Al lui si al tururor medicilor pe care de multe ori, fara justificare, fara sa stiti ii denigrati. Acum, in perioada asta pe care o traim, in loc sa-i aplaudati din caldura caselor voastre, mai degraba va rugam noi, toti cei care in familie avem un medic, sa-i protejati, sa nu va duceti la spital mintindu-i ca n-ati intrat in contact cu cineva care ar putea fi contaminat ,sa le spuneti adevarul, pentru ca acum si tot timpul cand vine vorba despre sanatatea voastra, ei sunt singurii care in mod real va pot ajuta! In timp ce ei isi fac datoria, noi ceilati haideti sa incercam sa-i ajutam ascultandu-le indemnul de a #staincasa

A post shared by Ileana Badiu (@ileana.badiu) on

Ileana Badiu s-a căsătorit cu Cătălin Badiu în anul 2008. Bărbatul este un renumit chirurg cardiovascular, multă vreme singurul medic care opera copii sub 2 ani. Cei doi au un băiat, Sasa Constantin, născut pe 20 iulie 2009.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete