Corina Bud, goală pe Instagram. Cum s-a fotografiat artista?

Corina Bud (40 de ani) este una dintre cele mai îndrăgite și de succes artiste din țara noastră. De-a lungul carierei sale, solista nu s-a remarcat doar datorită pieselor lansate, ci și datorită imprevizibilității și îndrăznelii sale.

Corina Bud, goală pe Instagram. Cum s-a fotografiat artista?

Pentru a celebra Ziua Pământului, dar și pentru a le ura o zi frumoasă urmăritorilor ei din mediul online, cântăreața a publicat două fotografii sugestive pe contul personal de Instagram.

În ambele, cântăreața este surprinsă goală și întinsă pe iarbă, purtând în schimb masca de protecție recomandată de autorități pentru a ne proteja de răspândirea coronavirusului.

În descrierea imaginilor, Corina a scris: „We still believe in dreams! #HappyEarthDay (Încă mai credem în visuri! #ZiAPământuluiFericită)”.

Fotografiile în GALERIA FOTO!

Corina Bud, mamă și artistă

Dedicată trup și suflet fiului ei Robin (11 ani), Corina găsește întotdeauna timp pentru a se împărți între carieră și viața de familie.

Corina și Nelu Bud au format un cuplu timp de aproape 20 de ani. În 2017, solista a mărturisit că ea și partenerul ei de viață au luat decizia de a se separa.

În momentul în care s-au cunoscut, Corina avea doar 16 ani, mărturisind, în urmă cu mai mulți ani, că fostul ei soț a fost primul și singurul bărbat din viața ei.

Corina și Nelu au fost extrem de discreți în privința vieții lor personale, în timpul celor mai multe dintre interviuri, artista punând accentul pe cariera și nu pe viața ei personală. Din relația celor doi a rezultat un fiu, Robin Bud, care îi seamănă foarte mult mamei sale.

Biografie

Cariera Corinei în muzică a debutat în anul 2004 cu albumul Noi Doi, produs de Marius Moga. Piesa cu același nume a ajuns pe locul 4 în Romanian Top 100.

Al doilea album, Îmi place tot, a fost lansat pe 1 ianuarie 2005 și a produs două single-uri, dintre care unul de top 10 și unul de top 5.

Albumul Face Off a reprezentat o schimbare importantă în stilul artistei, conținând influențe dance hall, reggae, R&B, drum and bass, hip hop, house și electro.

De pe album au fost lansate două piese, Quieres una aventura și Overdrive. Al patrulea album, Gimme Your Love, a fost lansat la sfârșitul lunii iulie a anului 2008.

Foto: Instagram

Citește și:

Boala pe care Răzvan Fodor a trebuit să o țină sub control în competiția „Asia Express”

Regina Elisabeta a II-a a împlinit 94 de ani! 10 lucruri pe care nu le știai despre suverană

Mesajele lui Meghan Markle trimise tatălui ei înaintea nunții regale au fost făcute publice: „Sunt foarte îngrijorată în privința sănătății și siguranței tale”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete