Boala pe care Răzvan Fodor a trebuit să o țină sub control în competiția „Asia Express”

Răzvan Fodor (44 de ani) și chef Sorin Bontea (50 de ani) alcătuiesc una dintre cele două echipe aflate în finala competiției TV Asia Express, alături de perechea formată din artistul Speak și iubita lui, dansatoarea și solista Cristina Ștefania.

Boala pe care Răzvan Fodor a trebuit să o țină sub control în competiția „Asia Express”

Deși este foarte îndrăgit pe micul ecran, nu mulți dintre fanii artistului devenit actor și prezentator de televiziune știu că acesta suferă de astm. Odată înscris în cursă, prezentatorului i s-a garantat însă că afecțiunea îi va fi ținută sub control.

„Mi s-a garantat că afecțiunea mea va fi ținută sub control. Aveam un medic care ar fi ajuns la noi în maximum o jumătate de oră, indiferent unde eram.

Mi s-a dat o injecție cu adrenalină pe care o aveam tot timpul la mine. Mai aveam în bagaj două pufuri, alte medicamente și un spray pe care-l ținea Sorin la el”, a spus Răzvan, potrivit website-ului Spynews, citat de Libertatea.

„Dacă intram într-o piață cu flori, trebuia să am grijă să-mi dau cu spray. Dacă intram în praf, îmi doream să mi se spună dinainte dacă era o probă care implica praf, pentru a-mi lua medicamentele din timp.

Am ținut-o sub control [afecțiunea], dar m-a ajutat faptul că știam că am la mine injecția aceea cu adrenalină, pe care o am și acum cu mine”, a mai spus Răzvan Fodor.

Secretul căsniciei de lungă durată a prezentatorului

Răzvan Fodor și soția lui, Irina (31 de ani), aniversează anul acesta 10 ani de căsnicie și 13 de relație.

Secretul relației lor? Un weekend doar pentru ei, din când în când! „Eu devin mai puțin cicălitoare, el mai puțin căpcăun. Cum ar veni…ce bine ne înțelegem noi doi!”, scria Irina pe Instagram, în primăvara anului trecut.

Perechea are împreună o fiică, Diana Elena, care a împlinit 9 ani pe 24 martie. „Astăzi, la 11:40, se fac fix 9 ani de copil solar, iubitor, înțelept, jucăuș, minunat!

La mulți ani, iubita mea! Ne înveți atâtea lucruri frumoase!”, a scris Irina, pe contul personal de Instagram, în ziua aniversării fiicei lor.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum plănuiesc Meghan Markle și Prințul Harry să celebreze aniversarea de un an a fiului lor?

Tatăl Deliei nu își poate continua tratamentul medical din cauza pandemiei de coronavirus: „Are dureri”

Adda și soțul ei au aniversat 5 ani de la logodnă! Cum a fost artista cerută: „AU TRECUT DOUĂ TRACTOARE pe lângă noi!”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete