Copiii zapa-coloreaza viata in Parcul Lumea Copiilor

Copiii zapa-coloreaza viata in Parcul Lumea Copiilor

Ziua Copilului
Este deja o traditie ca Ziua Copilului sa fie sarbatorita cu mare veselie alaturi de Radio ITSY BITSY, cu cantece, dansuri, concursuri si multe surprize. „Parintii si copiii care ne asculta sunt isteti si plini de creativitate, de aceea vrem sa transmitem impreuna si vizual un mesaj al copilariei. Tabloul urias cu un curcubeu, creat din diverse obiecte pictate de copii, o sa ne amintesca mult timp cat de colorata este viata alaturi de cei mici,” declara Nadia Tataru, Director General Radio ITSY BITSY.

Pe scena din Parcul Lumea Copiilor (in spatele Palatului Copiilor) vor aduce zapa – surprize muzicale Grupurile Amicii, Contrapunct, Fargolino, Lilliput, Miniton, Rogvaiv, Andra si Razvan Gogan. Pe aleile parcului sunt pregatite surprize educationale de catre Fastrackids, Echo, Asociatia ARPIM, Biogenis, Nei Guard si Nei Medica. Si pentru ca cei mici sunt mereu in cautarea unui partener nou de joaca, la Zapa-petrecere le vor fi alaturi si Leutul Cavi, Ursuletul Napoca si Billy Nurdle – personajul in forma de pasta de dinti Aquafresh.

Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Sectorului 4, Bucuresti.

Radio ITSY BITSY alaturi de Aquafresh, Cavit Junior si Napolact ureaza tuturor copiilor La multi ani plini de veselie!


Despre Itsy Bitsy
Platforma educativa Itsy Bitsy include primul post de radio pentru parinti si copii din Europa, Itsy Bitsy FM, care emite on air si online, portalul itsybitsy.ro si Evenimentele Itsy Bitsy, care permit contactul direct si permanent cu publicul in gradinite, scoli, locuri de joaca sau parcuri. Inca de la infiintare Itsy Bitsy s-a autoreglementat si autocenzurat cu privire la continutul programelor si a produselor promovate. Astfel, postul de radio refuza sa promoveze orice produs ce nu este potrivit, sigur si bun pentru copii.
Itsy Bitsy FM emite in prezent in Bucuresti, Satu Mare, Bacau, Navodari-Constanta, Targoviste, Focsani, Braila, Galati, Slobozia, Cluj-Napoca, Alba Iulia, Sibiu, Botosani, Suceava, Tilcea, Alexandria, Giurgiu, Resita si online pe www.itsybitsy.ro.

Parteneri
Aquafresh ofera tripla protectie pentru intreaga familie: dinti puternici, gingii sanatoase si respiratie proaspata.
Produsele din gama Cavit Junior sub forma de tablete masticabile delicioase, fara conservanti le ofera copiilor necesarul zilnic de vitamine si minerale, esentiale pentru o crestere sanatoasa
Facuta din lapte proaspat si ingrediente delicioase, Napoca este inghetata celor mici, dar si a parintilor, avand cate un sortiment de inghetata pe gustul fiecaruia.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri