Consultatii si analize la preturi promotionale

primavara

In luna martie, Centrul Medical Medsana iti ofera un pachet special de servicii – Medsana LadyCare

Pentru ca Martie este Luna Femeii, si Medsana este alaturi de tine in aceasta luna speciala si ti-a pregatit Medsana LadyCare', un pachet de servicii medicale cu 40% reducere fata de tarifele obisnuite.
Cu acest pachet iti poti verifica rapid starea de sanatate, ca sa nu iti faci griji ca o problema medicala ar putea sa iti intunece zilele senine de primavara.

Serviciile medicale incluse in pachetul LadyCare sunt servicii specializate, destinate sanatatii femeii, un pachet exclusiv si complex la cele mai avantajoase preturi.

Oferta este disponibila in doua variante:
Medsana LadyCare pentru femei pana la 40 de ani, care include multiple examinari ginecologice (consult ginecologic, test PAP, ecografie san bilateral, analize de laborator, interpretare rezultate si eliberare raport medical de evaluare a starii de sanatate si o serie de alte examinari specifice).
Medsana Lady Care+ pentru femei peste 40 de ani care ofera in plus o mamografie bilaterala si un set de analize hormonale.

Accesarea serviciilor medicale incluse in pachetul Medsana LadyCare se face cu programare prealabila la numarul de telefon dedicat 0733.337.888.

Tot in luna martie, pentru toate serviciile medicale neincluse in pachetul Medsana LadyCare si efectuate in centrele Medsana din Bucuresti si Ploiesti, primesti o reducere de 10% fata de lista de tarife obisnuite.
Mai multe informatii poti obtine de la oricare dintre sediile Medsana din Bucuresti si Ploiesti, de pe www.medsana.ro si pe http://www.facebook.com/MedsanaRomania.

sanatate, familie

Primavara aceasta, echipa Euromedic Romania a pregatit pachete speciale de investigatii, adecvate fiecarei categorii de varsta. Pachetele de investigatii pot fi impartite cu cineva drag – mama, bunica, fiica, prietene, cu conditia prezentarii impreuna pentru examinari.

Pachetele de investigatii sunt disponibile in Centrul de Diagnostic si Tratament Euromedic Fundeni (Bucuresti) si in Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad, in perioada 1 – 31 martie.

Pachetul 30+ (Reducere 30%): Ecografie de san, Ecografie generala, Test Papanicolau (Bucuresti)/EKG (Arad), Consultatie de specialitate.
Pachetul 45+ (Reducere 30%): Mamografie, Ecografie de san, Dexa, Consultatie de specialitate.
Pachet la alegere (Reducere de 20% la pretul final).

Pot fi combinate oricare 2 investigatii din pachetele 30+ si 45+

Programarile se pot face la:

  • Bucuresti: Centrul de Diagnostic si Tratament Euromedic Fundeni: telefon: 021-316.73.89; 021-316.73.90; 021-316.73.91; 021-316.73.92; [email protected].
  • Arad: Centrul de Diagnostic Imagistic Euromedic Arad: telefon: 0257-369.101; 0372-735.317; [email protected].
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri