Connect-R și Misha din nou împreună pentru un clip de-al artistei

În luna august a anului trecut, artiștii Misha (28 de ani) și Connect-R (37 de ani) au confirmat presei că s-au separat.

Recent, artista a început promovarea unei noi piese ce urmează a se lansa. În videoclip, cântăreței i se va alătura și Connect-R, dovadă stând o fotografie publicată în mediul online de cântăreață însăși.

Imaginea în GALERIA FOTO!

În imagine, Misha și Connect-R împart aceeași canapea. O dată exactă a lansării piesei nu a fost încă dezvăluită.

Deși au divorțat, Misha și artistul rămân în relații foarte bune. Împreună, cuplul are o fiică, Maya, în vârstă de 5 ani.

Sunt mereu împreună, dar nu s-au împăcat! Ce spunea Misha despre divorț în urmă cu puțin timp?

Adesea surprinși împreună, Misha și Connect-R sunt frecvent întrebați dacă s-au împăcat. Acestor zvonuri, artista le-a răspuns astfel:

„Toată lumea mă întreabă dacă ne-am împăcat. Atâta vă spun: eu tot divorţată sunt! Dacă asta vreţi să ştiţi. Avem o relaţie ok, după cum vedeţi”, a declarat Misha, pentru Click.ro.

Tot ea mai mărturisea, în urmă cu puțin timp, că a păstrat o relație sănătoasă și frumoasă cu artistul. „Suntem în relaţii foarte ok.

În momentul în care stai atâţia ani cu o persoană şi construieşti o familie, sentimentele nu au cum să dispară de pe o zi pe alta, asta e clar”, declara Misha, pentru Antena Stars, potrivit Libertatea.ro.

Connect-R nu crede că și-a ratat căsnicia

„Nu cred că mi-am ratat căsnicia …”, mai spunea Connect-R în luna iunie a anului acesta. „Eu cred că eu și Mihaela nu am avut timp să creștem împreună.

Totul a fost pe repede înainte, a fost din dragoste, încă mai e dragoste și cred că va mai fi.

Mai devreme am vorbit cu ea. E subiectul meu sensibil. E femeia pe care o iubesc cel mai mult. Avem vacanțe împreună, încă mai avem planuri împreună.

Timpul înapoi nu poți să-l mai dai, dar prezentul îți oferă șansa să faci totul cum trebuie.

Este genial ca într-un cuplu, atunci când unul are o problemă, să fie o problemă rezolvată în doi.

Copilul este sensul evoluției ca viitorul să fie mai bine decât trecutul”, a spus Connect-R, pentru Răi da Buni, potrivit Libertatea.ro.

Misha şi Connect-R s-au căsătorit în toamna anului 2014.

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii’

Iulia Albu, analiza completă a ținutelor purtate de Adelina Pestrițu, Irina Deaconescu și Maria Zvinca pe covorul roșu al galei Peoples Choice Awards 2019

Și-a pus căsnicia în pericol prin acest gest! Cântărețul a fost surprins ținând o altă femeie de mână. El și soția lui au împreună un fiu în vârstă de patru ani

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete