Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii”

De aproximativ trei ani, Andreea Marin (44 de ani) și Adrian Brâncoveanu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

Cuplul locuiește deja împreună, iar fosta prezentatoare de televiziune a făcut declarații interesante despre relația lor.

Andreea Marin, noi detalii despre viața alături de Adrian Brâncoveanu: „Noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii”

„Mie mi se pare că atunci când spui că «e iubitul meu» e deja prea puţin pentru că noi ducem o viaţă împreună precum a unei familii.

Noi suntem mai mult decât iubiţi. Noi suntem un cuplu în adevăratul sens al cuvântului. Evoluăm, construim împreună şi sper să trăim mulţi ani şi buni, la fel. (…)

Cred că ceea ce e frumos este să trăieşti, să construieşti, să trăieşti demn şi cu bucurie alături de omul de lângă tine”, a declarat Andreea Marin, la Antena Stars, potrivit VIVA!.

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul”

„Din dragoste creez, cu dragoste las ceva în urmă, cu dragoste îmi privesc copilul și îmi iubesc bărbatul.

Ne trezim la ora 7, eu și fetița mea, Adrian la 7 și jumătate, să ne pregătim pentru ziua ce vine. Fetița mea merge la școală, fiecare dintre noi la biroul său.

Seara a început să devină nelipsită bătaia cu perne. Eu sunt mai dură așa ca mamă și pun limite pentru că ar exploda întreaga casă dacă mă iau după cei dragi.

Nu știu care e mai copil, Violeta sau Adi, dar e simpatic ce se întâmplă. Cred că într-o zi o să intre și pisicile în jocul lor, momentan sunt speriate.

E plăcut! Avem o casă veselă. Plănuim și o vacanță în 3, dar încă nu am ales-o, știu că vom alege un loc însorit”, a spus Andreea Marin în exclusivitate, pentru VIVA!.

Fosta prezentatoare TV a trecut prin trei mariaje. În anul 1995, la doar 21 de ani, Andreea s-a căsătorit cu directorul de marketing Cristian Gheorghiță. Trei ani mai târziu, în 1998, cei doi s-au despărțit.

Cu o carieră înfloritoare, Andreea Marin și-a continuat viața, iar, în anul 2006, s-a căsătorit cu artistul, actorul și omul de televiziune Ștefan Bănică Junior.

Un an mai târziu, în 2007, Andreea a devenit mama unei fiice, Ana Violeta. În 2013, cuplul a divorțat însă menține legătura, pentru amândoi pe primul loc fiind creșterea fiicei lor.

După divorț, Andreea l-a cunoscut pe cel de-al treilea ei soț, Tuncay Öztürk. Relația au oficializat-o în 2014, separându-se doi ani mai târziu, în 2016.

În prezent, vedeta are o relație cu Adrian Brâncoveanu, alături de care este împlinită și fericită.

Foto: Instagram

Citește și:

Este o cântăreață de succes acum, dar până la vârsta de 3 ani nu a vorbit deloc! „Medicul i-a spus mamei să …’

Alina Pușcaș și soțul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, vor să se căsătorească pe plajă în Grecia. Ce rochie va purta Alina?

De ce a născut Alessandra Stoicescu prin cezariană? „Nu se putea pune problema să nasc natural, pentru că …’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete