Conferinţa « Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă »

Conferinţa « Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă »

Bucuresti 19 martie

Pe data de 19 martie 2014, la hotelul Novotel din Bucureşti, va avea loc Conferinţa «Comunică eficient cu copiii, la orice vârstă» între orele 19 h 00- 21 h 30.

Conferinţa este destinată părinţilor, cadrelor didactice, psihologilor, medicilor şi tuturor celor care lucrează cu cei mici.

Participanţii vor descoperi din perspectiva Metodei ESPERE® abordari concrete în situaţiile cu care se confruntă un adult în relaţia cu copilul, în funcţie de problematica specifică vârstei copilului.

Cum putem obţine de la copil răspunsuri adecvate, fără să ne folosim de recompensă sau pedeapsă, cum putem  diferenţia nevoile de dorinţele lui, cum vom reuşi să-i oferim o ascultare empatică, care să ne permită o comunicare relaţională?

În cadrul conferinţei, trainerul Antonia Noël va transmite participanţilor o serie unelte şi tehnici de comunicare ale Metodei ESPERE®. 

Această pedagogie a comunicarii prezintă o abordare psihologică a copilului care permite dialogul, empatia şi întreţinerea unei relaţii părinte-copil.

Antonia Noël este singurul trainer din România certificat de către Institutul ESPERE Internaţional din Paris care susţine conferinţe/workshopuri de parenting şi dezvoltă cursuri prin Metoda ESPERE® în instiţutii, şcoli şi întreprinderi. Ea este consultant şi formator în comunicare relaţională, trainer CNFPA, jurnalistă, colaboratoarea emisiunii « Totul despre mame » la Prima Tv şi nu în ultimul rând mama lui Alexandre, 9 ani, de la care învaţă zi de zi.

Conferinţa va avea loc la sala Lyon din incinta hotelului Novotel iar preţul unui bilet este de 70 lei.

Informaţii: psiholog Daniela Dumitrescu: 0740 16 37 87 ; [email protected]

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri