Concerte de Sf. Valentin, la Londra si Barcelona

Concert Eric Clapton ~ 298 €/pers

Pe 13 si 14 februarie, Eric Clapton si Jeff Beck vor face un show istoric pe scena O2 in Londra.

Acest special eveniment-concert are loc la aproape un an de la show-ul pe care l-au dat cei doi in Saitama, Japonia. Acel concert a adunat critici favorabile magulitoare de la fani ai muzicii din intreaga lume. Duo-ul nu a anuntat inca playlist-ul concertului, insa au anuntat ca vor sustine un recital mai lung decat cel din Japonia.

Tariful include: cazare 2 nopti loc in camera dubla la Hotel Royal National 3***(perioada 13-15 februarie); mic dejun; bilet la concert Eric Clapton (locuri pe scaune).

La cerere: bilet de avion Bucuresti – Londra – Bucuresti; cazare la un hotel de categorie superioara; schimbarea perioadei de cazare; alte servicii ce se pot oferi la destinatie (transferuri, tururi de oras, rent-a-car si alte excursii).

 


Concert Eros Ramazzotti ~ 335 €/pers

De Valentine’s Day, sopteste-i la ureche un dulce "Te iubesc" pe melodiile de dragoste ale lui Eros Ramazzotti, chiar la concertul din Barcelona pe data de 15 Februarie 2010.

Un concert ce poarta numele ultimului album, "Alas y Raices", album realizat in colaborare cu doi muzicieni exceptionali, tobosarul Vinnie Colaiuta si chitaristul Mike Landau. Pe scena, artistul va fi acompaniat de mari muzicieni, precum Guidetti si Landau la chitara, GaryNovak la tobe, Hamilton la bass, Perucho la claviatura, Vergata, Bellantoni si Falcons la backing vocals.

Tariful include: cazare 3 nopti in camera dubla la hotel 3* (perioada 13-16 februarie); mic dejun; bilet la concert Eros Ramazzotti (locuri pe scaune).

La cerere: schimbarea perioadei de cazare; cazare la un hotel de categorie superioara; bilet de avion Bucuresti – Barcelona – Bucuresti; alte servicii ce se pot oferi la destinatie (transferuri, tururi de oras, rent-a-car si alte excursii).

 

Oferta este disponibila pe www.studiotravel.ro.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri