Concert Toto Cutugno împreună cu Orchestra Simfonică!

Concert Toto Cutugno împreună cu Orchestra Simfonică!

Orchestra Simfonica Bucuresti va face spectacol pe scena Sălii Palatului, pe data de 3 noiembrie, începând cu ora 20.00, alături de cel mai îndrăgit artist italian al tuturor timpurilor, Toto Cutugno.

Organizatorul evenimentului, Dana Siman, Coordonator Concerte şi Evenimente pentru România MEI Concerts Entertainment, ne-a declarat: „Ne-am dorit să venim cu un concept nou, unul care nu s-a mai realizat în România.

Pentru că Toto Cutugno este foarte iubit de către publicul român, el însuşi fiind legat emoţional de români, i-am propus această colaborare inedită.

Artistul a acceptat imediat şi ne bucurăm că avem posibilitatea să oferim publicului nostru un concert de calitate, plin de rafinament şi eleganţă, în care artistul ne va încânta cu cele mai frumoase hit-uri ale sale acompaniat de Orchestra Simfonică Bucureşti.”

Timp de două ore pe scena Sala Palatului din Bucureşti, iubitorii de muzică italiană cât şi fanii lui Toto Cutugno se vor bucura de hit-urile care l-au consacrat pe artistul italian pe scena internaţionala.

Atât Toto Cutugno, cât şi membrii Orchestrei Simfonice Bucureşti şi-au alocat două zile, înainte de data concertului, pentru repetiţii.

Pentru acest spectacol au fost puse la vânzare următoarele categorii de bilete:

•Categoria VIP Exclusiv: 450 lei
•Categoria VIP: 400 lei
•Categoria I: 350 lei
•Categoria a II-a: 250 lei
•Categoria a III-a: 150 lei

Biletele sunt disponibile prin reţelele: www.bilete.ro, în oficiile Poştei Române şi în Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro şi Eventim.ro, dar şi la casele de bilete ale Sălii Palatului.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri