Concert regal cu Giuliano Carmignola

Concert regal cu Giuliano Carmignola

CARMIGNOLA PHOTO

La cea de-a sasea editie a Concertului Regal de strangere de fonduri pentru programul Tinere Talente, Fundatia Principesa Margareta a Romaniei il are invitat special pe scena Ateneului Roman pe violonistul italian Giuliano Carminola.

Concertul are loc cu ocazia aniversarii Majestatii Sale Regelui Mihai I, in prezenta Familiei Regale a Romaniei, pe data de 25 octombrie, ora 18:00.

Spectatorii sunt invitati in lumea lui Antonio Vivaldi, prin inconfundabila interpretare in stil baroc a violonistului italian, ce va concerta alaturi de originalul ansamblu de violoniste La Stravaganza.

Cine altcineva poate sa dezvăluie rostirile poetice ale muzicii lui Vivaldi cu acel elegant spirit al fanteziei decât Giuliano Carmignola?” se intreba un cronicar de la BBC Music Magazine.

Venetianul Giuliano Carmignola, cunoscut in intreaga lume ca fiind unul dintre cei mai mari violonisti ai stilului baroc, a fost distins cu titlul de Academician al Academiei Filarmonice Regale din Bologna si de Academician al Accademia Nazionale di Santa Cecilia.

Fondurile stranse din vanzarea de bilete si din sponsorizari la Concertul Regal caritabil vor sprijini programul national Tinere Talente 2014, prin care Fundatia Principesa Margareta a Romaniei ofera burse de studiu, program de mentorat si oportunitati de promovare tinerilor artisti cu situatie materiala modesta.

Informatii despre bilete la concertul extraordinar Giuliano Carmigola pe www.fpmr.ro  

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Stiri