Mirabela Dauer, o poveste de viață demnă de un roman – Ce declarații face artista despre fiul ei

mirabela dauer, declaratii despre fiul ei

mirabela dauer, declaratii despre fiul ei

Una dintre cele mai iubite voci din România, Mirabela Dauer a avut o viață greu încercată. Ce declarații face artista despre fiul său.

Chiar dacă atunci când urcă pe scenă este mereu cu zâmbetul pe buze, în spatele acestei imagini, Mirabela Dauer are sufletul sfâșiat.

“E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”

Celebra cântăreață are o poveste de viață demnă de un roman. De-a lungul timpului, Mirabela Dauer a evitat să-și expună sufletul pe tavă, însă, în cele din urmă, artista a acceptat să vorbească despre fiul său, în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

“Ţi-am zis, nu sunt supărată, că nu îi obliga nimeni. Nu, deci eu mi-am şters tot ce nu mi-a făcut bine. Am şters absolut tot. Am şters din creierul meu nume, figuri, telefoane, tot, pentru că nu vreau să continui să îmi fac rău. Nu mă gândesc la nimic că îmi face rău şi nu vreau să îmi mai fac rău. Nimic nu este întâmplător, iar supărările cele mai mari afectează orice. Sufletul şi organele, că supărările aduc bolile. Fericirea nu o să aducă niciodată nici o boală”, a spus Mirabela Dauer la „Refresh by Oana Turcu'.

Mirabela Dauer, o poveste de viață demnă de un roman

“Eu am suferit destul că toate problemele de sănătate care vin acum, la o vârstă, sunt de atunci. Nu sunt de ieri. Astea vin în ani şi eu sunt o persoană care nu mă plâng. Poate că el, vreodată, în viaţa lui, cât oi mai fi pe pământul ăsta, o să îşi dea seama că el a greşit vis a vis de mine şi că tot ce a fost în viaţa lui, a fost o minciună. E făcut din mine, din sufletul meu, este un om deştept”, a continuat artista în cadrul emisiunii “Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

La 18 ani, Mirabela Dauer Mirabela Dauer s-a căsătorit cu Willi Dauer, însă mariajul lor nu a durat foarte mult. După o perioadă de timp și-a mai încercat încă o dată norocul și s-a căsătorit cu Dan Traian Popovici.

Din mariajul lor a rezultat un băiat, Dan Alexandru Popovici, zis Nanu. În nenumărate rânduri, îndrăgita artistă a declarat că a doua sa căsnicie a fost “una amară”, pentru că soacra nu o accepta, iar bătăile pe care i le administra soţul erau frecvente.

La divorţ, Traian Popovici a acuzat că a surprins-o pe Mirabela Dauer în pat cu un chitarist, în timp ce se afla la mare pentru un concert. Astfel, instanța a hotarât ca Nanu, pe atunci în vârstă de doi ani, să rămână în grija tatălui.

 

Iulia Sandu

Foto: facebook.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Vedete