Codin Maticiuc s-a căsătorit în secret cu Ana Pandeli: „Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place”

Codin Maticiuc și Ana Pandeli s-au căsătorit civil și au ținut secret acest eveniment important din viața lor până acum. Actorul din Miami Bici 2 a spus că nu intenționează să facă și o cununie religioasă.

După o relație de mai mulți ani și doi copii, Codin Maticiuc și Ana Pandeli au decis să își oficializeze legătura printr-o căsătorie civilă discretă și secretă. Cei doi au ales să păstreze evenimentul departe de ochii curioșilor, implicând doar familia și prietenii apropiați în această bucurie.

„Nu vreau să facem nunta la biserică, nu îmi place. Am făcut partea civilă, o cheamă Ana Maticiuc. Când dorește ea să ne căsătorim religios, ne căsătorim!', a declarat Codin Maticiuc, în podcastul Acasă la Măruță, potrivit Spynews.

Actorul a dezvăluit că Ana l-a schimbat total și că a devenit un „familist convins'. Despre momentul căsătoriei, Codin Maticiuc a declarat că au ales să se căsătorească civil în secret. De asemenea, actorul a adăugat că, în ciuda faptului că nu dorește o nuntă la biserică, este dispus să facă acest pas dacă Ana își dorește să îmbrace rochia de mireasă.

„Era, de fapt, un căpcăun, doar că putea fi privit și din alt unghi. Ei s-au transformat într-o sigura entitate, într-un balaur cu două capete.

Mie mi se pare că frumosul eveniment este și mai special, din punctul meu de vedere decât orice altceva. Decât ce e tradițional și tot ce ar trebui să fie. Ana. Clar. Aia e slăbiciunea lui', declara Codin Maticiuc, la Antena Stars.

Codin-Maticiuc-si-iubita-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 8)

Codin Maticiuc l-a cunoscut pe fostul soț al Anei Pandeli

Maticiuc a mărturisit că a cunoscut-o pe Ana Pandeli acum 10 ani, la scurt timp după divorțul acesteia de fostul soț. Chiar dacă nu a fost o cucerire imediată, cei doi au început să se întâlnească după o perioadă de timp în care au avut ocazia să se cunoască mai bine.

„Pe Ana am cunoscut-o la o prezentare de modă a unei prietene comune. Ea era proaspăt divorțată. Nu mai știu de câți ani. Doi ani nu m-a băgat în seamă. Am reușit până la urmă să o combin. E senzațional de frumoasă, extrem de educată, foarte inteligentă. (…) Pe băiat îl cheamă Mario Dan, dar eu îi spun Dan. El se prezintă Mario. Pe tatăl lui îl cheamă Mihai Munteanu, iar mie mi se pare că se potrivește foarte bine Dan Munteanu, fiind un nume românesc. (…)

Nu știu ce mi-a făcut ea. Vrăji?! Nu știu ce a făcut, dar existența lui Dan a contat. Eu am cunoscut un copil frumos, un copil bine-crescut. Am zis că ea știe să crească copii și vreau să fie la fel ca Dan copiii mei. Când ne-am gândit să rămânem împreună și să facem copii, eu știam ce fel de copil a crescut ea, știam ce relație a avut cu fostul soț, care își vede copilul când vrea el.'

O altă latură impresionantă a poveștii este relația civilizată pe care actorul o menține cu fostul soț al Anei, Mihai Munteanu. În momentul în care Ana Pandeli a rămas însărcinată pentru a doua oară și s-a mutat cu Codin Maticiuc, acesta a considerat important să transmită un mesaj lui Munteanu, tatăl biologic al lui Dan, pentru a-i aduce la cunoștință schimbările din viața lor și pentru a menține o relație pozitivă și deschisă între toți cei implicați.

„L-am cunoscut pe fostul ei soț. Erau chiar certați când noi am decis să ne mutăm împreună și Ana a rămas însărcinată cu Smaranda, pentru că a fost cel mai greu pentru mine să mă mut cu ea pentru că era Dan. Dacă Dan nu exista, aș fi făcut mutarea asta mai lejer. Cu un copil nu te joci! Stătea doar cu Dan până când a rămas însărcinată. I-am spus că și băiatul ei va avea aceeași siguranță cum va avea și fata mea. I-am scris un mesaj acestui om pe care nu-l cunoșteam atunci, pentru că ei nu prea își vorbeau. În ziua în care ne-am mutat, eu i-am trimis un mesaj lui Mihai, pentru că am așa am considerat normal’, a povestit actorul din serialul „Clanul’.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete