Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu tumoră la coloana vertebrală: „A doua operaţie a mers extrem de prost”

Ozzy Osbourne, în vârstă de 74 de ani, a anunțat că cea de-a patra operație la coloana vertebrală l-a dărâmat, iar medicii i-au găsit o tumoră care a trebuit îndepărtată. Totuși, cântărețul speră că va mai putea avea un ultim concert.

Ozzy Osbourne s-a destăinuit despre problemele sale de sănătate într-un interviu recent acordat revistei Rolling Stone și a declarat că ar „muri fericit” dacă ar mai putea susține încă un spectacol pentru a-și exprima recunoștința față de fanii săi.

„Dacă nu pot continua să fac spectacole în mod regulat, vreau doar să fiu suficient de bine pentru a face un singur spectacol în care să pot spune: «Bună, băieți, vă mulțumesc foarte mult pentru viața mea». Pentru asta lucrez, iar dacă voi cădea mort la finalul lui, voi muri fericit”, a spus el.

În vârstă de 74 de ani, artistul a anunțat în februarie că și-a încheiat cariera, deoarece nu mai este „capabil fizic', după ce se confruntă cu mai multe probleme de sănătate. În iulie, el s-a retras de la o apariție la un festival de muzică programat pentru luna octombrie.

EXCLUSIVE: * Embargo No Web Before 14:00 EST 9th October 2023 * Premium Exclusive: The Osbournes Enjoy A Sunday Lunch Together In Beverly Hills, CaliforniaSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 15)

Osbourne și-a deteriorat coloana vertebrală într-un accident grav în urmă cu patru ani, a suferit mai multe intervenții chirurgicale de atunci și a dezvăluit diagnosticul său de Parkinson în ianuarie 2020.

Căzătura și intervențiile chirurgicale ulterioare „m-au zdruncinat cu adevărat', a declarat Osbourne. „M-a dărâmat foarte tare. A doua operaţie a mers extrem de prost şi, practic, m-a lăsat infirm. Am crezut că voi fi din nou funcţional după a doua şi a treia, dar la ultima mi-au pus o tijă la coloană. Au găsit o tumoare la una dintre vertebre, aşa că au fost nevoiţi să o scoată. E destul de greu, iar echilibrul meu este afectat total', a declarat el pentru revista Rolling Stone din Marea Britanie..

În timpul carierei sale – care a început ca membru al trupei revoluționare de heavy metal Black Sabbath – Osbourne a câștigat premii Grammy atât pentru activitatea sa solo, cât și ca parte a trupei, pe care a părăsit-o în 1979.

A devenit celebru pentru spectacolele sale pline de culoare, precum și pentru muzica sa, în special în anii 1980, inclusiv atunci când a aruncat cu carne crudă asupra spectatorilor și a mușcat dintr-un liliac mort aruncat pe scenă de un fan (Osbourne crezuse că este din cauciuc, dar nu era).

„O iau zi după zi, iar dacă pot cânta din nou, o voi face”, a spus el. „Dar a fost ca și cum aș spune adio celei mai bune relații din viața mea. La începutul bolii mele, când am încetat turneele, eram foarte supărat pe mine, pe doctori și pe lume. Dar, pe măsură ce timpul a trecut, mi-am zis: «Ei bine, poate că trebuie să accept acest lucru».”

Să cânte ca „un Ozzy cu jumătate de normă care caută simpatie”, iese însă din discuție, a spus legendarul cântăreț.

„L-am văzut recent pe Phil Collins cântând și el are practic aceleași probleme ca și mine”, a adăugat el. „Se urcă pe scenă într-un scaun cu rotile! Dar eu nu aș putea face asta”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete