Mama ei a spus tot adevărul. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Greta Thunberg?

Este una dintre cele mai cunoscute activiste de mediu, iar discursurile sale au devenit celebre în întreaga lume, chiar dacă este doar o adolescentă. Deși acum luptă activ împotriva poluării, Greta Thunberg s-a confruntat cu probleme grave de sănătate în trecut, iar mama ei a spus acum tot adevărul.

Schimbările climatice apărute la nivel mondial reprezintă principala preocupare a Gretei Thunberg. La doar 17 ani, adolescenta este hotărâtă să lupte cu toate forțele pentru a aduce schimbarea și pentru a proteja mediul înconjurător.

Mama ei a spus tot adevărul. Cu ce probleme de sănătate s-a confruntat Greta Thunberg?

Înainte de a face din grija pentru mediu o adevărată misiune, Greta Thunberg a trecut prin momente foarte dificile.  După cum chiar mama acesteia a povestit, la 11 ani, Greta a fost diagnosticată de medici cu autism și tulburare obsesiv complusivă, lucru care a reprezentat o adevărată lovitură pentru familia acesteia.

“A dispărut încet într-un fel de întuneric. A încetat să cânte la pian, să râdă şi să vorbească. Şi a încetat să mănânce. La două luni după ce nu mai mânca, Greta pierduse deja aproape 10 kg, ceea ce este mult pentru un copil în creştere. Temperatura corpului ei era scăzută, iar pulsul şi tensiunea arterială indicau clar semne de înfometare. Nu mai avea energie să meargă pe scări, iar scorurile la testele de depresie pe care le făcuse erau înalte.”, a povestit Malena Ernman, mama Gretei Thunberg, potrivit adevarul.ro.

După o perioadă dificilă, se pare că preocuparea pentru schimbările climatice a fost detaliul care a ajutat-o pe Greta Thunberg să își îmbunătățească starea de sănătate. Acum, discursurile sale motivaționale sunt ascultate de oameni din întreaga lume, mulți dintre aceștia susținând demersurile promovate de activistă.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Greta Thunberg.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Anamaria Prodan își dorește să adopte un copil născut într-o țară defavorizată

Meghan Markle și prințul Harry, din nou în centrul unui scandal de proporții: Au pierdut contactul cu realitatea'

Cine a moștenit întreaga avere a lui Kirk Douglas? Fiul actorului nu a primit nimic!

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete