Claudia Pătrășcanu a răbufnit! Ce se întâmplă cu copiii ei și ai lui Gabi Bădălău: „Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă sufletească”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, însă la începutul lunii noiembrie se văd iar la tribunal pentru custodia copiilor lor. Cei doi au stabilit să aibă custodie comună a celor doi băieți, însă nu au căzut de acord în privința domiciliului micuților, nici în privința pensiei alimentare sau a altor decizii importante.

Acum, Claudia Pătrășcanu nu e de acord ca băieții ei să aibă domiciliul la Gabi Bădălău. „În instanță urmează să se vorbească despre custodia copiilor, domiciliul, pensia alimentară, la fel un lucru pe care Gabi l-a tot lungit cu acest domiciliu al copiilor, o altă aberație a lui. Cum să vrea să fie domiciliul copiilor la el? Vrea să facă mai mult rău decât deja le-a făcut copiilor?

Mie mi se pare asta cu a lua copiii de lângă mamă o crimă, o crimă sufletească, iar un bărbat care știe că nu are timp de acești copii, nu petrece timp cu ei nici măcar în weekend-urile atunci când îi ia, când practic mama lui recunoaște că nu are timp pentru acești copii, el stă mai mult în cluburi, în vacanțe, are viața lui, cum ai putea tu să le faci rău unor copii care au un echilibru, o stabilitate, care își pun capul pe umărul mamei în fiecare seară', ne-a spus Claudia Pătrășcanu, în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Vedeta îl acuză pe Gabi Bădălău că el nu petrece suficient timp cu copiii, nici atunci când micuții sunt la el. „Atâta timp cât Gabi își dorește un domiciliu al copiilor, iar el nu are practic nicio dorință de a sta cu copiii nici măcar atunci când îi ia, de ce ai vrea să-i chinui, să nu mai stea cu mama?! Altă tevatură a lui și alt circ asta cu domiciliul.

O dată iese pe post și spune că el dorește ca copiii să stea la mamă, altă dată spune că vrea domiciliul copiilor. Dezechilibrările astea ale lui și emoționale și de comportament pentru mine spun multe, iar eu nu cred că un judecător va putea să facă acest pas vreodată, să ia copiii de lângă o mamă ca mine', a mai zis Claudia Pătrășcanu.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău se luptă pentru custodia copiilorSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„De ce ai vrea tu onorată instanță să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii'

Vedeta adaugă că ea e mult mai implicată în creșterea copiilor, decât Gabi Bădălău. „Practic, la acest dosar nu există nimic care să ateste că eu nu sunt o mamă responsabilă, o mamă corectă, nu există. De ce ai vrea tu onorată instanță să iei copiii de lângă mamă și să-i dai unui tată care nici măcar 10 minute nu stă cu copiii, practic apare în poze și atât, îi lasă bunicilor și menajerelor.

De ce vrei tu să faci asta, să chinui pe cine?! Să chinui doi copii, când Gabi ar putea să fie atât de înțelept, dar când ai răzbunare în suflet…practic, el nu se lasă până când nu se răzbună pe mine, dar el nu înțelege că răzbunarea asta nu e asupra mea, ci asupra copiilor și că nu mie îmi face răul suprem, deși și pe mine mă doare. Cum ar putea Gabi să doarmă pe pernă știind că ia acești doi copii de lângă mine ca mamă și știind că cei mici mereu îi zic lui că îi e dor de mine', a mai spus Claudia Pătrășcanu pentru Spynews.ro.

„Copiii abia rezistă două zile acolo la Gabi, ei mereu vin și îmi spun că mi-a fost dor de tine. Mama e mamă, atunci asta sunt lucrurile pe care el nu le înțelege și de aceea ne și lungim atât. Eu cred că un judecător în situația de față, dacă ar fi cum aberează Gabi cu luatul copiilor și câte amenințări am primit pe această temă, un judecător poate să ia copiii de lângă o mamă doar dacă sunt găsite lucruri în neregulă, că altfel nu-mi explic', a mai zis ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete