Cristi Brancu, anunț neașteptat după 14 ani de căsnicie cu Oana Turcu: „Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări”

Cristi Brancu și Oana Turcu au împlinit recent 14 ani de căsnicie, iar prezentatorul de la Prima TV a vorbit despre relația lui. Cum se înțeleg cei doi după atâția ani de relație.

Cristi Brancu a vorbit în cadrul unui interviu pentru ciao.ro despre căsnicia sa cu Oana Turcu. Aceștia lucrează împreună la Prima TV și în relația lor nu există mai deloc neînțelegeri.

„Pe 25 octombrie am împlinit 14 ani de căsătorie. Au fost ani cu atât de multe emoții, încercări, împliniri, dar niciodată nu am avut un moment greu. Ne înțelegem din priviri, ne îmbrățișăm și ne iubim zi de zi, chiar dacă avem păreri diverse. Nu m-am simțit niciodată mai iubit', a declarat prezentatorul.

În cadrul interviului, el a fost întrebat cine are ultimul cuvânt de spus în casă. „N-am idee. Nu se pune problema așa. În funcție de situația dată, are ea cea mai bună părere, alteori eu. Uneori, Tudor are ideea perfectă! Privim întotdeauna spre noi și înainte, fără orgolii prostești', a mărturisit Cristi Brancu.

„Exclusiv VIP' este mai mult decât emisiunea de la Prima TV, pentru el este a doua casă, mai ales că Oana și Tudor fac parte din proiect, având rubricile lor. Cristi Brancu a vorbit despre decizia de a lucra împreună cu soția și fiul.

„Am avut un singur plan: Exclusiv VIP trebuie să aibă cea mai bună echipă în fața și în spatele camerei! Dacă am norocul să am în familie o soție cu carieră frumoasă în TV la Iași și în București, la Antenă și super-experiența în zona de beauty… Dacă băiatul meu are idei haioase și lipici la TV… Mă pot împotrivi eu sorții?', a declarat prezentatorul.

cristi-brancu-si-oana-turcu-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete