Ciresele

Ciresele
C

Cirese, fructeNutritie
– Sunt o bogata sursa de vitamina C;
– Contin mult fier care ajuta la buna functionare a ficatului si a fierii;
– Sunt un excelent laxativ, fiind recomandate in dietele de detoxifiere;
Datorita continutului ridicat alcalin, ajuta la eliminarea toxinelor din glande.

Cum le alegi:
– Selecteaza-le pe cele cu codita verde si flexibila;
– Evita-le pe cele cu pete, vatamate sau crapate;
– Ciresele rosii sunt coapte atunci cand devin rosu inchis la culoare;
– Cele galbene sunt coapte atunci cand prezinta si portiuni roz/rosii.

Cum le pastrezi:
– La temperatura camerei, pentru cateva zile sau in frigider pentru o perioada mai lunga;
– Indeparteaza coditele doar atunci cand ai decis sa le consumi, altfel se vor deteriora mult mai repede;

Cum le consumi:
– In salate sau sucuri;
– În compoturi, prajituri, placinte, dar si in sosuri alaturi de carnea de pasare
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro