Caisele

Homepage  / C

caise, fructeNutritie: Caisele proaspete se gasesc in special in perioada Mai-August pe cand cele uscate, confiate sau conservate pe parcursul intregului an.

Au un continut bogat in vitaminele A, C si o sursa buna de potasiu. Nu contin colesterol si sodiu şi au putine grasimi.

Cum le alegi: Alege caise de culoare roz cu portocaliu, carnoase, putin tari si cu textura matasoasa. Evita-le pe cele prea moi, cu pete maronii sau de culoare galben deschis sau galben verzui.

Cum le pastrezi: Daca sunt mai tari sau putin crude, le poti depozita la temperatura camerei (pana se vor coace).

Pe cele coapte pune-le in frigider in pungi de plastic si intr-un compartiment separat de cel al legumelor; caisele isi pastreaza calitatile nutritive pe o perioada de pana la doua zile.

Cum le consumi:
– Le poti folosi crude in salate sau gatite cu carne de curcan;
– Delicioase in prajituri, tarte, dulceata sau alte deserturi.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news