Caisele

Caisele
C

caise, fructeNutritie: Caisele proaspete se gasesc in special in perioada Mai-August pe cand cele uscate, confiate sau conservate pe parcursul intregului an.

Au un continut bogat in vitaminele A, C si o sursa buna de potasiu. Nu contin colesterol si sodiu şi au putine grasimi.

Cum le alegi: Alege caise de culoare roz cu portocaliu, carnoase, putin tari si cu textura matasoasa. Evita-le pe cele prea moi, cu pete maronii sau de culoare galben deschis sau galben verzui.

Cum le pastrezi: Daca sunt mai tari sau putin crude, le poti depozita la temperatura camerei (pana se vor coace).

Pe cele coapte pune-le in frigider in pungi de plastic si intr-un compartiment separat de cel al legumelor; caisele isi pastreaza calitatile nutritive pe o perioada de pana la doua zile.

Cum le consumi:
– Le poti folosi crude in salate sau gatite cu carne de curcan;
– Delicioase in prajituri, tarte, dulceata sau alte deserturi.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro