Cine vor fi nașii fiului Simonei Gherghe? Ce detalii a mai oferit prezentatoarea TV cu privire la botez?

Simona Gherghe

Prezentatoarea de televiziune Simona Gherghe (42 de ani) a oferit primele detalii cu privire la botezul fiului ei Vlad Ioan, născut pe 9 mai 2019. Ea și soțul ei mai au împreună o fiică, Ana Georgiana, în vârstă de un an și jumătate.

Vedeta TV a dezvăluit cine vor fi nașii copilului, dar și cum s-a schimbat viața ei de când are doi copii.

Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu s-au căsătorit în secret, în luna iulie a anului 2018. Răzvan este trainer de consultanță politică și consultant politic din anul 2000.

Începând cu anul 2011, acesta și-a și administrat propria firmă. Vedeta TV a recunoscut că viața de mămică, mai ales cu doi copii, a devenit din ce în ce mai dificilă, însă este foarte bucuroasă că familia ei s-a întregit.

„Viața cu doi copii foarte mici nu e simplă deloc. Adică nicio zi nu seamănă cu alta! Au și ei, ca și noi, momente mai bune, altele mai cu oboseală.

Și noi, părinții, la fel. Practic, nu am timp să mă plictisesc. Acum sunt mai liniștită, pentru că lucrurile s-au mai așezat, acasă.

Dar, dacă m-ai fi întrebat în urmă cu aproape trei luni cum îmi e, probabil că aș fi plâns vreo jumătate de oră și abia apoi ți-aș fi putut răspunde … ”, a declarat Simona pentru Viva.ro.

Cine vor fi nașii fiului Simonei Gherghe? Ce detalii a mai oferit prezentatoarea TV cu privire la botez?

„Nașul lui Vlad este cel mai bun prieten al lui Răzvan și partenerul lui de afaceri. Cât despre botez, încă nu ne-am apucat de organizare. Probabil că nici de data asta nu va fi o petrecere mare.”

Cum se înțeleg Ana și Vlad?

„S-o gestionez pe Ana mi s-a părut cel mai greu. Pentru că, oricât de mult am pregătit-o noi, când am venit acasă cu Vlad, a fost ca un șoc pentru ea.

Un bebeluș care stătea agățat aproape non-stop de mine, iar eu nu puteam s-o iau în brațe s-o consolez, pentru că aveam ditamai operația pe abdomen și dureri mari.

Am plâns foarte mult amândouă … Iar privirea ei, când îl alăptam, era ca un cuțit în sufletul meu.

Mă simțeam vinovată că nu puteam să stau și cu ea la fel de mult cum stăteam cu Vlad. Cam așa a arătat prima lună.

Apoi, lucrurile s-au mai potolit, mi-au trecut și durerile, și descărcarea aia hormonală, s-a mai obișnuit și ea cu frățiorul ei, cert e că acum îl iubește.

Îl pupă, vrea să-l ia în brațe, mă ajută să-l spăl, chiar dacă încă îi fură suzeta sau refuză să împartă jucăriile cu el.

El e topit după ea, o văd în felul în care o privește și cum se bucură când o aude! Aștept momentul ăla când se vor juca împreună …”, a mai spus ea.

Foto: Instagram

Citește și:

Mădălin Voicu are conturile blocate pentru că ar fi refuzat să le plătească pensia alimentară fiilor lui

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Simona Halep a purtat un accesoriu în valoare de 50.000 de mii de euro la dineul organizat duminică în Beijing

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete